Låt tankar ta tid!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Låt tankar ta tid!

Låt tankar ta tid!

Visste du att kvaliteten på våra tankar kan bestämma kvaliteten på våra liv?
Det du tänker på, är det du riktar din uppmärksamhet mot, och på så vis skapar du mer av det. Vad du än riktar dina tankar mot så växer det till sig. I ett avspänt tillstånd är du mycket mottaglig för självpåverkan.
 
Mental träning består av avspänning och avspänd koncentration. Den ger inre balans och känsla av egenkontroll. Målet är att genom träning kunna må och fungera bättre.
 
Kvaliteten på våra tankar bestämmer kvaliteten på våra liv. När du visualiserar, det vill säga ser dig själv i olika situationer, ställer kropp och sinne in sig på att uppfylla det du föreställer dig. Eftersom nervsystemet har svårt att skilja på upplevelsen av en verklig situation och en situation du föreställer dig, kan du med visualisering mentalt förbereda kropp och sinne på ett lyckat genomförande av det du önskar. I hjärnan lagras på detta sätt minnen av framtiden.
 
Mental träning har visat sig vara ett kraftfullt verktyg i många olika sammanhang och du kan förbättra din självkänsla, påverka dina prestationer och lära dig att påverka yttre och inre stress. Den mentala träningen ger dig verktyg att skapa din egen framtid – åt den bli så bra som DU vill att den ska bli! 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden TvXAf5:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-08-24
Träna bort stress

Träna bort stress

Träning är ofta något vi prioriterar bort när vi känner oss stressade och ska hinna med allt annat i vardagen.
Kära bär

Kära bär

Tänk att ett så litet vackert bär kan ha så mycket superkraft och är lika bra för både insidan och utsidan av kroppen.