Fixa Hollywood-svall medan du sover

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Fixa Hollywood-svall medan du sover

Fixa Hollywood-svall medan du sover

Skippa locktänger och spolar. Vägen till vackraste lockarna går genom ett par strumpor.
Här kommer ett litet tips från våra frisörer hur du kan fixa fina svallande lockar under natten. Det enda du behöver är ett band t ex från en morgonrock eller två strumpor! Denna metod är dessutom skonsam för håret eftersom det inte behövs någon värme. Det är lättare att göra detta om ditt hår är blött/fuktigt.
 
Dela upp håret i två delar, eller fler beroende på hur stora/små lockar du vill ha. Lägg bandet mitt på huvudet, så att det hänger ner på varsin sida om dig (använder du strumpor kan du fästa dem tillsammans mitt på huvudet).
 
Börja framifrån med en liten slinga hår och snurra den runt bandet. När du snurrat ett varv tar du med en till slinga och fortsätter så för varje varv. När allt hår är med fäster du håret längst ner med en hårsnodd. Sov du med det (eller låt det vara i några timmar) innan du tar ut håret. Klart!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden RdGTfz:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-08-24