Baka utan mjöl

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Baka utan mjöl

Baka utan mjöl

Baka ett saftigt havrebröd utan mjöl. Havre är proteinrikt, fiberrikt och innehåller nyttigt fett.
Förgyll din lediga dag med en lång brunch med ett perfekt lättlagat bröd för den som inte äter, eller kan äta, vetemjöl av olika anledningar.

Ingredienser:
7 dl ekologiska havregryn (mixas till mjöl)
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
3 ekologiska ägg
3 ½ dl filmjölk
toppa med havregryn
 
Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 180 grader. Mixa havregrynen till ett fint mjöl i en mixer.
2. Vispa äggen fluffiga med en elvisp i en rymlig bunke.
3. Blanda ihop alla ingredienser till en kladdig deg.
4. Häll degen i en avlång bakform, ca 1 ½ liter, klädd med bakplåtspapper. Strö över lite havregryn.
5. Grädda längst ner i ugnen i ca 55 min. Ta upp pappret och brödet ur formen och låt den svalna.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden zTrkWf:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-08-16