Medelhavsländerna har olivolja men här i Sverige har vi den fantastiska rapsoljan.

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Heja Sverige!

Heja Sverige!

Medelhavsländerna har olivolja men här i Sverige har vi den fantastiska rapsoljan.
Medelhavsländerna har olivolja och olivlundar men här i Sverige har vi de vackert knallgula rapsfälten och rapsolja. Från dessa gula böljande fält hämtar vi naturlig kraft till flera av våra hudvårdsprodukter.
 
Rapsolja är faktiskt en av få vegetabiliska oljor som lämpar sig för hudvård och som vi kan odla i större omfattning i Sverige. Flera av våra hud- och kroppsvårdsprodukter baseras just på svensk ekologisk kallpressad rapsolja och värnar på så sätt om både människa och miljö.
 
Rapsolja absorberas lätt, mjukgör och tillför huden näringsämnen, vitaminer och hälsosamma fettsyror. Tack vare dess vårdande och skyddande egenskaper passar den alla hudtyper. Den finns bland annat i våra hand- och fotkrämer, balmer, liniment och ansiktsrengöring.
 
I hudvård sägs den även ha kortisonliknande egenskaper och kan verka antiinflammatoriskt så den rekommenderas till dig med problematisk, torr och känslig hud samt till dig som har besvär av eksem och hudsprickor. Dess naturliga formula passar även utmärkt att använda på barns ömtåliga hud.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden CyQdZ7:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-06-15