Kärleksfull omvårdnad

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Kärleksfull omvårdnad

Kärleksfull omvårdnad

Kropp utsätts för stora förändringar när du är gravid och huden blir känsligare. Förbered den därför på bästa sätt.
Ofta upplever blivande mammor att de får känsligare hud under graviditeten. Det beror dels på snabb viktuppgång och på hormonella förändringar men såklart också på att huden tänjs ut när den lilla bebisen växer. Det är inte bara magen som växer fort utan även andra kroppsdelar tänjs även ut som brösten och höfter.
 
Genom att smörja kroppen med en gravidolja gör du huden redo för påfrestningarna och minskar risken för bristningar. En bra gravidolja ser till att din hud är återfuktad och mjuk vilket i sin tur gör att huden lättare följer kroppens förändringar.
 
En annan fördel med gravidolja är att den ger en stund av egentid och också ett tillfälle att att gå ner i varv komma i kontakt med bebisen i magen.
 
Vår ekologiska Pregnant Body Oil är en mild och mjukgörande olja med jojoba- och sheasmör som vårdar huden naturligt utan farliga tillsatsämnen under hela graviditeten. Massera in oljan morgon och kväll över mage, lår, höfter och bröst från början av graviditeten till cirka tre månader efter förlossningen, men gärna också under hela amningsperioden.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gKm4qd:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-05-30