Fin hy med blommor

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Fin hy med blommor

Fin hy med blommor

Kamomill lugnar, ringblomma reparerar och rosor föryngrar. Blommor kan göra under för huden.
Kamomill har många hud- och hälsobringande egenskaper och är antiinflammatorisk och antiseptisk. Passar oren och stressad hud med akne eller andra utslag. Passar också torr hud som behöver repareras. Finns i bland annat Cloudberry Facial Mask och Lingonberry Clear Cream.
 
Ringblomma vårdar torr och känslig hud och läker små sår. Den lugnar huden och minskar orenheter. Ringblomma är särskilt bra för ömtålig barnhud. Finns i Calendula Balm, Cloudberry Facial Mask och Lingonberry Face Serum.
 
Solros är rik på näringsämnen och antioxidanter och är effektiv mot inflammationer, eksem och annan irritation på huden. Innehåller även höga halter E-vitamin som kan motverka tidigt åldrande. Finns bland annat i Eco Clean Face Canola, Cloudberry Scrub och Blueberry Queen Cream.
 
Tistelblomma är rik på antioxidanter och C-vitamin som skyddar och återfuktar din hud på djupet. Hjälper huden att släta ut sin struktur och verkar lugnande och återfuktande. Finns i Lingonberry Clear Skin, Blueberry Eye Serum och Cloudberry Face Serum.
 
Rosor innehåller mängder med naturliga näringsämnen för hyn, bland annat C-vitamin, karoten och antioxidanter. Verkar även lugnande, svalkande och antiseptiskt. Finns i Rose Mist.
 
Lavendel är lugnande för kroppen samt motverkar stress och oro. Verkar bland annat antiseptiskt, sammandragande och balanserande. Lavendel passar personer med oren hy. Finns i Lavender Salt.
 
Trollhassel är en inflammationshämmande och svalkande växt med naturlig förmåga att dra ihop porer, öka hudens elasticitet och förbättra dess läkningsförmåga. Passar dem med ojämnheter i huden. Finns i Herbal Mist.
 
Arnika är sårläkande, inflammationshämmande och sammandragande och passar i hudvård för akne men förekommer också i liniment för stela muskler, stukningar och muskelsträckningar. Finns i Arnica Balm och Deep Massage Oil.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden RrmHsE:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-05-15