Gör eget björkbladste

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Renande björkbladste

Renande björkbladste

Björkblad har en renande effekt på kroppen eftersom de är urindrivande och virus- och inflammationshämmande.
Björklöv är trevliga att plocka och torka och göra eget te av. 

Plocka fullstora löv, de brukar vara fina fram till midsommar, sen blir de ganska hårda. Tänk på att samla löven med respekt för naturen, man inte får skada trädet. Det går bra att bara ta några löv – bryt inga grenar!

Renande björkbladste:
2 tsk björkblad (färska eller torkade)
2–3 dl kokande vatten
en skvätt färsk citronsaft

Låt dra en stund! Sila av och pressa i lite citronsaft. Tänk på att teet inte passar som kvällste då det är urindrivande och risken är då att du får gå på toaletten några gånger på natten. Tänk också på att inte överdosera, då det istället kan irritera och skada lever och njurar.

Björkblad har också visat sig vara effektiva för att behandla värk i leder och muskler. Har du trötta och ömma muskler rekommenderar vi dig att prova ett varmt bad med Birch Salt. Det ger en skön känsla samt verkar hudstimulerande. Björkbladen i kombination med de eteriska oljorna från enbär, rosmarin och grapefrukt har en milt utrensande effekt.

#1
Kang Dewa
While it's awesome to chase and share the fun of those 'gacor' slots, always remember to play responsibly. Set a budget for your gaming adventures and stick to it. Gambling should be about having fun, not about risking more than you can afford to lose.
2023-09-20 @ 11:41:30
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden pJtZLj:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-04-11
Vad är lycka?

Vad är lycka?

Att få sitta och meditera med en kopp kaffe i handen på en bergklack eller stubbe i skogen slår det mesta.
Ida Kjos favoriter!

Ida Kjos favoriter!

När vi går från höst till vinter så behöver vi tänka till om vilka produkter vi använder. I Norden blir huden lätt fuktfattig varpå man lätt kan uppleva att huden blir torr och fnasig. Här visar Ida Kjos hennes favoriter för att möta vintern med en hud i balans.