Har din bebis skorv?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Har din bebis skorv?

Har din bebis skorv?

Skorv är en typ av seborroiskt eksem och är en ofarlig åkomma. Så här råder du bot på skorv.
Orsakerna till skorv är inte helt klarlagda men det tros uppkomma på grund av brist på fett i huden. Det kan även bero på en jästsvamp som normalt finns på huden eller att spädbarnets talgkörtlar är påverkade av hormoner från mamman. Skorv är vanligt hos barn under ett år och ger feta, gulbruna eller gulvita fjäll i barnets hårbotten.

1. Den bästa och mest effektiva metoden är att göra huden där skorven sitter mjuk. Applicera 24/7 Skin Oil på skorven och låt verka över natten. Lägg gärna en frottéhandduk över kudden för att undvika fettfläckar.

2. Tvätta håret med 24/7 Shampoo & Body Shower som är ekologiskt, milt och skonsamt.

3. Använd en fintandad kam och kamma försiktigt bort skorven. Det går även bra att fukta en frottéhandduk och gnugga bort skorven.

4. Kvarstår problemet kan man med fördel applicera 24/7 Skin Balm under en veckas tid för att mjukgöra skalpen mer.

Se till att bara våra ditt barn med ekologiska doftfria produkter. Bebisar och barn upp till åtta års ålder ska överhuvudtaget inte ska utsättas för aktiva komponenter eller starka dofter.

Vår milda och doftfria 24/7 Sensitive-serie består av 100% ekologiska produkter som har diplomerats av astma och allergiförbundet och kan användas vid all daglig hudvård av din baby.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden mnA4kC:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-04-11