Ta vara på regnvattnet!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Ta vara på regnvattnet!

Ta vara på regnvattnet!

Gör en enkel insats för miljön och använd inte kranvatten när du ska vattna i trädgården i sommar.
Ta vara på det värdefulla regnvattnet! 💧 Samla regnvatten i fina kärl och du kan vattna precis hur mycket du vill utan att behöva tänka på kostnaden, lågt grundvatten och vattningsförbud.
 
Regnvatten är dessutom bättre för växterna än kranvatten eftersom det innehåller betydligt mindre kalk än det vatten som kommer ur kranen, och innehåller inte klor som kranvattnet ofta gör. Dessutom är det helt gratis.
 
Eftersom regnvatten är ganska rent kan det användas till betydligt fler ändamål än enbart vattning i trädgården. Det går till exempel alldeles utmärkt att bada, tvätta håret och till och med diska i regnvatten. Men se till att du alltid tömmer dina vattentunnor eller hinkar helt när du använder dem, och inte spara en mängd vatten i botten.
I vatten som står en period bildas det oundvikligen alger efter ett tag, därför är det extra viktigt att du regelbundet tvättar vattenbehållarna.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden epJ7FB:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-03-22