Kallbad är hett!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Kallbad är hett!

Kallbad är hett!

Att vinterbada är hetare än någonsin och många har hakat på trenden.
Att bada kallt regelbundet har många positiva effekter på hälsan. Vi blir inte bara piggare, friskare och gladare utan det sägs också kunna minska smärta från till exempel reumatism och fibromyalgi.

När man utsätter hela sig för iskallt vatten utlöses en stressreaktion. Kroppen ställer in sig på överlevnadsläge genom att starta sitt värmesystem för att hålla de vitala organen varma och det i sin tur utlöser ett lyckorus. Det sympatiska nervsystemet aktiveras också och ökar utsöndringen av det blodburna hormonet noradrenalin som bland annat ger ökad reaktionsförmåga och koncentration vilket ger en omedelbar piggelineffekt.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden p5xLq7:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-03-22
Vad är lycka?

Vad är lycka?

Att få sitta och meditera med en kopp kaffe i handen på en bergklack eller stubbe i skogen slår det mesta.
Ida Kjos favoriter!

Ida Kjos favoriter!

När vi går från höst till vinter så behöver vi tänka till om vilka produkter vi använder. I Norden blir huden lätt fuktfattig varpå man lätt kan uppleva att huden blir torr och fnasig. Här visar Ida Kjos hennes favoriter för att möta vintern med en hud i balans.