Som silke för huden

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Som silke för huden

Som silke för huden

Sheasmör har använts i århundranden i kosmetiska syften tack vare sin höga halt av vitaminer och fettsyror.
Sheasmör är ett naturligt fettextrakt som kommer från nötter från sheanötsträdet, även kallat smörträdet. Sheasmör har använts i århundranden i kosmetiska syften tack vare sin höga halt av vitaminer och fettsyror. Det sägs att Cleopatra använde sig av smöret i skönhetssyfte – och den är minst lika populär nu som då.
 
I rumstemperatur är sheasmör fast, men som andra typer av smör smälter det vid kroppstemperatur och absorberas därmed enkelt av huden och håller den återfuktad länge. Tack vare smörets mjukgörande och skyddande egenskaper är det en vanlig ingrediens i naturliga hudvårdsprodukter, framför allt i hudlotioner och läppbalsam.
 
Sheasmör är helt naturligt och innehåller inga irriterande kemikalier som kan torka ut huden. Det är också svagt inflammationshämmande och därför bra för irriterad och torr hud. Halten av proteiner som kan orsaka allergiska reaktioner är också mycket låg.
 
Du hittar det fantastiska smöret i flera våra produkter, bland annat i våra hand- och kroppskrämer, oljor, skrubbar och balmer.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden PEgq4u:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-03-21