Magiska droppar!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Magiska droppar!

Magiska droppar!

Jojoba har unika egenskaper som gör den till den perfekta oljan för hela din kropp.
Tack vare dess mjukgörande, vårdande och nästintill magiska egenskaper passar jojobaolja faktiskt alla! Det är den perfekta allroundprodukten eftersom den kan användas som ansiktsolja, sminkborttagare, badolja, nagelolja, hårmask, duscholja... you name it!

Visste du att jojobaolja faktiskt egentligen är ett flytande vax? Vaxet som jojobaväxten framställer liknar väldigt mycket fettet som våra talgkörtlar i huden producerar. Det är därför jojobaoljan lätt kan integreras med vårt yttre hudlager.

Våra bästa jojobaoljetips:

– Blanda några droppar Pure Jojoba Oil i ditt balsam när du tvättar håret, det gör susen för ett torrt och livlöst hår.

– Jojobaoljan kan även användas för att mjukgöra och reparera slitna toppar. Gör en oljeinpackning genom att massera in oljan i fuktigt hår. Låt verka en stund. Tvätta sedan håret som vanligt med schampo och balsam. Ditt hår kommer kännas mjukt, följsamt och glansigt.

– Du kan även använda oljan som hårolja och applicera på längderna i torrt hår, se bara upp så du inte tar för stor mängd. Du kan även massera in oljan i hårbotten, då tillför den näring till hårsäckarna som hjälper håret att producera mer hår och vara till hjälp vid behandling av mjäll, torr och kliande hårbotten.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 4gTtDv:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-02-28