Havtorn ? vitaminbomb på buske!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Vitaminbomb på buske!

Vitaminbomb på buske!

Havtorn är ett av de bär som innehåller flest vitaminer i världen och kallas inte för intet ett av Nordens superbär.
Bären är vackert guloranga och växer på vackra silvriga buskar längs hela Östersjökusten. Ett enda litet havtornsbär innehåller faktiskt samma mängd C-vitamin som en hel apelsin!

De små kraftfulla bären är fullproppade med vitaminer och nyttiga oljor såsom vitamin A-, E-, K-, B-, B12, folyra, betakaroten, lykopen och omega 7 som stärker kroppen. Bären innehåller nästan allt kroppen behöver. 

De små, kraftfulla bären kan förbättra din hud, din benstomme, tandkött och tänder. C-vitamin är en viktig del för produktionen av kollagen, vilket är en viktig del av utvecklingen och underhållet av våra kroppar. Den höga koncentrationen av C-vitamin i havtorn gör att bären verkar som en fantastisk boost för hälsan i hela kroppen.

Havtorn innehåller också en stor mängd A-vitamin och antioxidanter som hjälper till att upprätthålla synen, förhindra grå starr och hjälper till att upprätthålla vårt mörkerseende. Havtorn har den högsta koncentrationen av den sällsynta och mycket hälsosamma omega 7-fettsyran av alla växter. Detta innebär att havtorn är den bästa, vegetariska källan till omega 7 och det gör bären extra intressanta om du är vegetarian eller vegan.

Havtorn har också flera positiva effekter på vår hud. De nyttiga näringsämnena i bären kan stärka huden, öka elasticiteten, återfukta och stimulera bildandet av nya hudceller.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden T59pTg:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-02-28