Namnlöst blogginlägg

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Hur mår din hårbotten?

Hur mår din hårbotten?

Precis som huden på din kropp kan din hårbotten hamna i obalans och drabbas av klåda, torra flagor och irritation.

En klåda i hårbotten uppstår när den naturliga fuktbalansen blir rubbad. Och orsakerna kan vara alltifrån stress, temperaturförändringar, luftföroreningar och dålig kost till mjälleksem och hormonella förändringar. Klådan kan också orsakas av en allergi mot en ingrediens i dina hårprodukter.

Schampon med sulfater må löddra bra, men de irriterar även hårbotten. Drabbas du ofta av klåda bör du överväga att byta till ett fuktgivande och sulfatfritt schampo med snälla tvättaktiva substanser, till exempel Lingonberry Shampoo. Lingonfröoljan i shampoot innehåller naturlig bensoesyra som verkar lugnande samt återfuktande aloe vera som lugnar och stillar klåda

Vill man så kan man även massera hårbotten med några droppar Pure Jojoba Oil en stund innan tvätt för att lugna och mjukgöra hårbotten. Man kan också låta den verka under natten om man brukar tvätta håret på morgonen.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden vdWd5X:
Kommentarer:
Fortsätt »
Publicerat: 2022-12-05
VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

Det är äntligen dags för Jokkmokks Vintermarknad! Ni som besöker Jokkmokk får inte missa ett besök hos oss på ℅ Gerd. Här har vi samlat all information som du behöver veta.
Nu blir vi ÄNNU grönare!

Nu blir vi ÄNNU grönare!

Att vi på c/o Gerd älskar hållbarhet är ingen nyhet. Men nu tar vi steget och blir ännu hållbarare och miljövänligare och gör våra förpackningar pantbara!
Gurkmeja är guld!

Gurkmeja är guld!

Boosta din hy med gurkmeja. Den gula kryddan kan hjälpa till att lugna inflammationer, bekämpa bakterier och rensa porer.