Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.

Den unga manliga hudstrukturen är fastare, mer kompakt och elastisk samt mer motståndskraftig – något som brukar hålla i sig till 30-årsåldern.

Mellan 30-50 år åldras mannens hud snabbt, blir oftare tunnare, torrare, och slappare samt mer utsatt för solskador.

Efter 50-årsåldern stabiliseras huden igen och förändras sedan ganska lite.

Den manliga huden utsätts också för rakning, något som kan vara väldigt påfrestande. Några tips att tänka på för så skonsam rakning som möjligt och för att minimera risken för hårsäckinflammationer är:

• Peela skäggområdet regelbundet

• Ta gärna en varm dusch innan rakning

• Raka dig alltid medhårs

• Undvik uttorkande rakprodukter

• Raka på kvällen

BASIC HUDVÅRDSRUTIN: (länk till produkterna – tryck på produktnamnet)

Morgon/och kväll: Tvätta ansiktet med eco clean face White Clay, mista med Rose facial mist eller herbal mist. Applicera 3-4 droppar Lingonberry Clear Skin Facial Oil

Minst 1-2 ggr i veckan skrubbar du huden med Eco Facial Scrub.

Rakrutin: Raka alltid EFTER dusch. Använd Eco clean face Canola eller Eco Clean face White Clay som “raklödder”. Skölj av ansiktet när du är klar! Mista med de ansiktvatten du har valt av de ovan. Applicera Lingonberry Clear Skin facial Oil

Skäggrutin: Tvätta skägget med Lingonberry Shampoo, Boosta huden 1-2 ggr i veckan med Lingonberry Serum genom att trycka ner (det ekologiska) serumet i huden. Använd dagligen ansiktsoljaLingonberry Clear Skin facial Oil på huden under skägget och som skäggolja. Det är inte heller dumt att investera i en bra ansiktskräm!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden QA9wpf:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-05-16
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår.
VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

Vi har valt att ändra vår tänkta julkampanj till att kalla den vinterkampanj istället! Den här kommer pågå så länge det finns ett reellt och stort behov av att tvätta händerna extra noga!
SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

Nu kan DU som vanligtvis säljer på Jokkmokks Marknad kroka arm med oss på ℅ Gerd och sälja via vår digitala plattform! Under 4 dagar kommer vi förvandla ℅ Gerd till en livlig mötesplats där vi tillsammans skapar en plattform för handel för våra digitala besökare.