c/o Gerd Nominerad till Årets Lokala Hjälte

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o Gerd Nominerad till Årets Lokala Hjälte

c/o Gerd Nominerad till Årets Lokala Hjälte

Årets lokala hjälte - Sverige är fullt av människor som outtröttligt arbetar för att förbättra sitt närområde som lägger tid, pengar, själ och hjärta i att bidra till en positiv utveckling där de bor och verkar. Med utmärkelsen årets lokala hjälte vill ICA inspirera fler till att bidra lokalt och samtidigt hylla de som redan påverkar Sverige till det bättre. Kriterier: Vinnaren har startat ett företag som bidragit till positiv utveckling i sitt närområde.

RÖSTA PÅ C/O GERD HÄR

Ica-gruppen:

Syskonparet Anna-Lena Rippert Wiklund och Johan Wiklund från Jokkmokk driver världens nordligaste skönhetsfabrik, där de framställer ekologisk hudvård. Care of Gerd tar tillvara på Lapplands naturliga resurser genom att förädla örter och bär till produkter som är bra för både huden och miljön. Efter att syskonen insett hur vanligt förekommande det var med skadliga ämnen i hudvård, och samtidigt förargats över att det varje år spolas ut cirka 40 ton mikroplast i Östersjön från skönhetsprodukter, bestämde de sig för att göra något åt saken. 2008 grundade de därför sitt eget skönhetsmärke, med produkter som värnar om natur, djur och människa. Idag säljer de sina ekologiska skönhetsprodukter runt om i Skandinavien, Japan och Belgien. Skönhetsfabrikens framkant i ekologisk naturkosmetik har satt Jokkmokk på kartan och lockar såväl svenska som utländska turister till orten.

Johan Wiklund VD ”Det är en otroligt stor ära att få denna nominering! Vi har arbetat hårt med att etablera ℅ Gerd som varumärke och för oss är våra kärnvärden det som driver oss. Äkthet samt värnande om natur, djur och människa. Idag har vi lyckats etablera ℅ Gerd både i Sverige men även utanför riket. Att vår fabrik skulle vara i Jokkmokk var naturligt för oss. Dels för att vi arbetar med aktiva substanser från vår region i våra formulas, men, även för att vi vill ha total kontroll om vad som är i våra produkter. Om vi vinner kommer vi bli extremt hedrade, men, vi känner lite som vi redan vunnit genom att bli nominerade.”

Juryn för ICAs Entreprenörspris 2020

Vinnarna väljs ut både genom en öppen omröstning på ICAs webb, samt av en namnkunnig jury bestående av ICA-handlaren Rickard Hillarp från Halmstad, Anna-Karin Hatt, vd LRF, Per Strömberg, vd ICA Gruppen, Mouna Esmaeilzadeh, hjärnforskare och entreprenör, Andreas Wilhelmsson, vd Ljusgårda och vinnare av ICAs Entreprenörspris 2019 och Sara Rosengren, professor i marknadsföring vid Handelshögskolan i Stockholm.

RÖSTA PÅ c/o GERD KLICKA HÄR


#1
Eva ÖW
Det är inte bara för naturen detta företag gör gott. Då vi drabbades av en tragisk händelse så sträckte dessa fantastiska människor ut en hjälpande hand. Vi är evigt tacksamma för deras hjälp!
2020-03-02 @ 18:14:36
URL:
#2
Anna-Carin liminka
Naturen kan leverera..👌
2020-03-02 @ 21:06:52
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BGaZYF:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-03-02