Välkommen 2019 - Personlig tillväxt

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Välkommen 2019 - Personlig tillväxt

Välkommen 2019 - Personlig tillväxt

Jag fullkomligen älskar att göra ett personligt bokslut och ägnar högaktningsfullt mer eller mindre sista veckan på året och det. Jag reflekterar en hel del på året som står framför mig och sätter upp årsmål och affirmationer.

2018 bjöd oss på en helt otrolig resa med c/o Gerd. Att få träffa så mycket människor som vi gör, samtala och utvecklas tillsammans. Det finns en anledning att vi arbetar i en bransch som gillar att ta hand om människor.

Det jag ändå slås över att se och läsa är hur vi mår i vårt samhälle. Vi lever i en av världens nästan bästa platser att leva på, samtidigt är det så otroligt många som mår dåligt. Utbrändhet, psykisk ohälsa samt en rad stressrelaterade sjukdomar sprider sig skoningslöst.

Såklart så sitter jag inte på några lösningar till detta. Jag reflekterar, jag tänker och jag känner. I den bästa av världar så önskar jag att flera skulle bara dra i handbromsen. Bestämma sig för att 2019 får bli mitt år.

Det enda sättet vi kan rusta oss på är att bygga oss hela från grunden. Koppla på andningen, koppla ifrån sig kraven, försöka göra en omstart på hjärnan där vi möter oss själva med bra ord och ger oss positiva förutsättningar varje dag.

 Mitt personliga mantra som kom till mig här i början på året är - ”vad ger det här mig för möjlighet”. Den vill jag applicera på både tuffa utmaningar och härliga händelser. En tuff utmaning som kommer i ett känsligt skede i livet kan lätt bli dränerande, lyckas vi se utmaning som något som utvecklar oss finns det nästan inga gränser för vart vi kan nå.

 

Johan Wiklund

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden PAeRu2:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2019-01-09
c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

Ingen kan göra allt, tillsammans kan vi hjälpas åt att göra lite! Vi har ingen ambition att förändra världen i grunden. Vi har däremot en ambition och en tro att vi på riktigt kan göra skillnad i det lilla. Genom c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika, Philippe Town Ship Kåkstäder, har vi under de senaste tre månaderna försett 40 barn med mat, medicin och material till undervisning. Vi har även sett till att två kvinnor fått lön under fyra månader för att ta hand om barnen!
Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Har ni hunnit hänga med på den senaste trenden som pikar världen om just nu? Curly Girl syftar till att släppa lockarna fria och få ett vackert wash and go hår! Är det ens möjligt kanske ni tänker som har försetts med naturligt lockigt hår? Yes säger vi! För att bli framgångsrik behöver du bara följa våra 8 steg som består av 4 SLUTA GENAST, 1 MOTIVATION, 3 RÅD.
Mingla med oss och Skogsro Spa 2 Juni

Mingla med oss och Skogsro Spa 2 Juni

Tillsammans med Skogro Spa i Sandhem kommer vi ställa till med ett riktigt sommarmingel! Härlig musik, vi berättar om c/o Gerd och våra produkter samt har vi för dagen ovanligt trevliga priser på hela sortimentet! Varmt välkomna om ni är i närheten!
Green Beauty Day 4 maj!

Green Beauty Day 4 maj!

Tiderna förändras och vi med dem. För elva år sedan släppte jag min första bok, Lisens Örtspa, där jag delade med mig om hur man tillverkar egen hudvård av färska och torkade örter, vegetabiliska oljor, örter, frukt, grönt, gryner och honung. Gammal kunskap förvisso men som då framstod som helt ny, udda och fick många att höja på ögonbrynen.