Sommar-fina-fötter

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Sommarfina fötter

Sommarfina fötter

Nu har fötterna åkt fram. Borta är strumpor och heltäckande skor. Denna årstid är underbar för kropp och själ. Själv älskar jag att gå barfota.
Så lite quick-fix för den många gånger bortglömda kroppsdelen:

- Fotbad med C/O GERD lavendelsalt, cool skrubb eller rosemary body shower.

- Fotfil - fila dina hälar mjuka och sköna.

- Nagelvård – klipp dina naglar, var noga, rakt av, så du inte får nageltrång.

- Smörj – smörj efter dusch med C/O GERD fotkräm med pepparmynt.Till natten gör du en inpackning med 24/7 balm, smörj in fötterna rikligt med balmen, sätt på ett par tunna bomullssockar.

- Nagellack – lite färg på tånaglarna piffar upp.

-Glöm inte att peela och smörja dina underben.

Du är redo!

Jag tycker också att det är viktigt att regelbundet, helst dagligen, ”träna” dina fötter. Och då menar jag inte det vi alltid gör - går och står. När jag yogar tycker jag att mina fötter oftast också får en genomkörare. De mjukas upp, stretchas och får styrka.

- Tåhävningar

- Rulla fotlederna, mjuka upp dem, kan man göra då man vaknar och fortfarande ligger i sängen.

- Rulla en tennisboll under foten.

- Har man mindre bollar eller glaskulor träna att lyfta upp dem med tårna.

- Massera dina fötter och tår varje kväll.

- Köp en liten brödkavel med naggar, kör under fötterna.

- Stå på ett ben, koncentrera dig på att ha hela foten, tår, häl, framfot ordentligt i golvet.

Ta hand om dina fossingar i sommar, gå barfota, vicka på tårna, massera, stå på ett ben, hoppa och stretcha. Ha kafferep eller ett glas rosé med bästa vännerna i trädgården och bada fötterna. Har ni tillgång till ringblommor eller rosor, ta några av blommorna och sätt i fotbadet. Där kan ni sitta och umgås och må bra tillsammans.

Sen tycker jag att du ska unna dig att gå till en riktigt duktig fotvårdsspecialist. Det är en investering för dig och dina fötter. Och helt underbart skönt och avslappnande. Tänk på att det är fötterna som ska bära dig genom livet.

Anna-Lena Wiklund Rippert

I podd-avsnitt nr: 22 talar vi b la om att ta hand om sina fötter


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden R4hFsf:
Kommentarer:
Fortsätt »

Anna-Lena Wiklund Rippert är en av grundarna till C/O GERD. Jag är egenföretagare, mamma, dotter, vän, fru, syster o.s.v. Jag älskar kulturupplevelser av alla de slag: musik, film, konst, böcker, mat (ja jag räknar in det som en kulturupplevelse). Alla dessa saker tillför livet lycka och glädje, de är ett verktyg för att nå andra världar. Min familj och mina vänner är mig alla kära och mycket viktiga.Jag finner stor lycka, lugn och harmoni till kropp och själ av att promenera, jogga, yoga, styrketräna. Det är en stor gåva att ha en frisk och stark kropp. Jag är en nyfiken person och hoppas få behålla den nyfikenheten så länge jag lever. För den har fört mig framåt, gjort att jag vågat prova på nya saker. Jag tror att det kan vara en viktig egenskap för en entreprenör.

Kontakt:

Mail:anna-lena@careofgerd.se

Publicerat: 2018-05-27
SPAMYS MED c/o GERD  - CLARION SENSE SPA 25 SEPTEMBER

SPAMYS MED c/o GERD - CLARION SENSE SPA 25 SEPTEMBER

Varmt välkomna på den ultimata hudvårdskvällen med ℅ Gerd och Clarion Sense spa! Tillsammans kommer vi arbeta för att er hy kommer möta hösten och vintern med GLOW! Under kvällen lottar vi ut fina priser - både c/o Gerdprodukter och Spabehandlingar.
Bli återförsäljare till ℅ Gerd

Bli återförsäljare till ℅ Gerd

Nu rivstartar hösten och med den kommer massa nya möjligheter! ℅ Gerd naturliga och ekologiska produkter är omtyckt av många, vi har även en filosofi där vi bygger unika samarbeten som gör skillnad! Vi är ett av få märken som har aktivt valt bort grossister - av en enkelt anledning. Vi vill ha kontroll vem som säljer ℅ Gerd och vi ska inte hamna på de klassiska prisdumparsajterna online.
Höstboost med Lofsan 13 - 15 September i Jokkmokk

Höstboost med Lofsan 13 - 15 September i Jokkmokk

Börja hösten på allra bästa sätt med en härlig höstboost i Jokkmokk! Under tre dagar kommer vi ha en underbar träningshelg med fokus på att må bra! Vi på c/o Gerd önskar er hjärtligt varmt välkommen till Jokkmokk och på detta fullmatade program! Under helgen har vi Lofsan som vår ciceron och vad vore en träningshelg hos c/o Gerd om inte vi hade Sauna Sittningar.
c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

Ingen kan göra allt, tillsammans kan vi hjälpas åt att göra lite! Vi har ingen ambition att förändra världen i grunden. Vi har däremot en ambition och en tro att vi på riktigt kan göra skillnad i det lilla. Genom c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika, Philippe Town Ship Kåkstäder, har vi under de senaste tre månaderna försett 40 barn med mat, medicin och material till undervisning. Vi har även sett till att två kvinnor fått lön under fyra månader för att ta hand om barnen!