Invigning av Spafyren på Pite Havsbad

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Invigning av Spafyren på Pite Havsbad

Invigning av Spafyren på Pite Havsbad

Efter nästan två års förberedelser så har nu Spafyren på Pite Havsbad invigts! Namnet ger rätt känsla till anläggningen som ligger precis vid Norrbottens havskant. c/o Gerd var på plats.

Jag min kära syster och medgrundare till företaget, Anna-Lena, har den stora förmånen att ofta få åka och besöka våra fina samarbetespartner i Sverige och ute i Europa och se deras underbara anläggningar. Varje spa med rang har en tanke med energi och feng shui - det här tycker jag Spafyren har lyckats fånga mycket väl. Det är så intressent att se hur olika nivåskillnader i tak, lugn musik, doftvänliga dofter och ett varmt bemötande kan få mig att gå in i spa-mode utan att ens ha hunnit ta sig så långt som till en behandlingsbänk eller en bastu.

Behandlingsrummen är väl tilltagna och de solskyddsfilter som gör att du ser ut, men ingen ser in, ger att du får en känsla av att få din behandling på stranden.


Produkterna som används i behandling och tillika spa-kitt är från c/o Gerd. Vi är väldigt stolta över det samarbetet!

Det finns gott om relaxingutrymmen både innomhus. Under sommarsäsong är takterassen öppen som erbjuder både pool, after beach och fantastisk utsickt

För mer information > till Spafyren

Johan Wiklund

Psst… Vi vill bara tipsa om ekologisk hudvård, ekologisk massageolja, ekologisk handsprit och annat från Care of Gerd!

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden FEHCwF:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2017-08-10