Ekologisk Ricinolja

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.


- Ricinolja -


Ricinolja är en tjock, fet trögflytande olja med hög stabilitet. Den går långsamt in i huden, så därför lämpar den sig väl till ansiktsrengöringar, läpprodukter.

Namn: Avokadoolja
Incinamn: Ricinus Communis Seed Oil
Användningsområde: I krämer, oljor samt balmer
Tillhör råvarugrupp: Ekologisk
Vegansk: Ja
Ursprung: Vegetabilisk
Mer om Ricinolja: Enligt gammal folktro och huskurstips så verkar ricinolja stimulerande för hårtillväxt. Då använder du ren ricinolja och masserar in den i hårbotten - låt sitta i en eller ett par timmar och tvätta håret med shampoo.