Hotell Spahotell Boutique Hotell

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.


- Hotell, Gästgiveri, Konferensanläggning -


Att välja c/o Gerd som leverantör till ditt hotell och spa innebär att du väljer en partner som förstår betydelsen av kvalitet, hållbarhet och skräddarsydda lösningar för just din destination.

Exklusivitet och Anpassning: Vi vet att varje hotell och spa är unikt, och därför erbjuder vi personlig service för att skapa ett skräddarsytt utbud som perfekt matchar dina behov och förstärker din anläggnings särskilda karaktär och behov. Våra produkter är utformade för att komplettera och höja gästernas upplevelse hos er.

Hållbarhet i Världsklass: Med c/o Gerd väljer du svensktillverkade, biologiskt nedbrytbara produkter som inte bara är skonsamma mot miljön utan också bidrar till hotellets och anläggningens hållbara helhet. Vårt engagemang för miljön och kvalitet är en del av vad som gör oss till en föredragen leverantör.

Renommé och Erfarenhet: Vi är stolta över att vara leverantörer till några av Sveriges finaste hotell. Vårt rykte för kvalitet och äkthet har även gjort oss till en eftertraktad leverantör för prestigefyllda internationella anläggningar, inklusive hotell i Japan och LivNordic's femstjärniga spaanläggningar runt om i världen.

Global Uppskattning, Lokal Närvaro: Vår globala framgång är en bekräftelse på våra produkters kvalitet och efterfrågan. Det är med stolthet vi ser våra produkter bli uppskattade över hela världen, samtidigt som vi upprätthåller en stark lokal närvaro och förståelse.


Företagsnamn:
Org-nummer:
Ort:
Ditt namn:
Telefonnummer:
E-post:
Antal rum:
Antal deluxrum:
Antal sviter:
Året runt/Säsong:
Beläggning/år:
Jag önskar offert på:
Ditt meddelande: