SPA AT HOME - ORGANIC POWER BATH

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
 • Sweden
 • Germany
 • UK
 • USA
 • Europe
 • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

SPA AT HOME - ORGANIC POWER BATH

Sparitual för dig med badkar: 

 Vi har tagit fram den här sparitualen med tanke på att du ska få en skön stund hemma, själv eller tillsammans med din älskade. Förutom att du kommer få en djuprengöring kommer vi även att arbeta med att frigöra endorfiner i kroppen och öka adrenalinet i kroppen - det motverkar stress och ökar välbefinnandet i kroppen. 

 

Nedan kan du läsa hur rutinen ser ut – du får även med hem en broschyr om hur du gör rutinen.

0/5
310 SEK / 198 SEK
Beskrivning
|

Om möjligt - sänk belysningen i badrummet, spela musik som du tycker om. Sätt gärna ett tillbringare med vatten och valfri grönsak i vattnet. 

 

 1. Tappa upp ett bad och sätt i hela röret med Lavendel Bath Salt, sätt även ner en liten del Body Shower Lemongrass i badvattnet. Sätt dig i badet och ta tre djupa andetag och känn hur vattnet omhuldar din kropp och sveper bort oro och stress. Ta kontakt med varje del av din kropp genom att spänna höger ben, vänster ben, knip med skinkorna, sträck upp armarna. Avsluta med tre djupa andetag.
 2. När du känner att du har njutit en lång och skön stund av ditt bad släpper du ut vattnet och gör över till duschen.
 3. Tvaga hela kroppen med Body Shower Lemongrass. Använd gärna en liten frotéhandduk som du blöter och sätter på body shower på den. Skölj av dig noga. Stäng sedan av vattnet.
 4. Tag Sauna Birch Scrub - Börja med att applicera den på ovansidan av fötterna och arbeta dig upp mot hjärtat i cirkulerande rörelser. Med 100% nedbrytbara aprikoskärnor exfolierar du huden och tar bort döda hudceller från kroppen. Låt den sitta kvar.
 5. Applicera nu Eco Facial Scrub på näsa, haka - låt verka i ca 2 minuter. Med lätta cirkulerande rörelser arbetar du från näsan mot öronen, panna, haka och avsluta ner mot dekolletaget. Slå på vattnet och skölj av ansiktet och kroppen.
 6. Stig åt sidan - slå på så kallt vatten som du klarar. Gå in i duschen och spola av dig minst 30 sekunder under så kallt vatten som möjligt. Stäng av duschen. Applicera lite Muscle Liniment på benen och axlar. Ta på dig din favoritmorgonrock och tvätta händerna noga så du får bort all muscle liniment.
 7. Applicera nu en riklig mängd av Cloudberry Facial Mask över hela ansiktet. Låt det verka i minst 20 minuter. Njut av en kall välgörande dryck och lugn musik.
 8. Avsluta hela sparitualen med att när du svalnat och börjar känna dig klar - smörj in hela kroppen med Body Lotion Lingonberry. Ta lite mer än vad du vanligen gör när du använder body lotion - förutom att den återfuktar kroppen verkar den som en mask efter att du djuprengjort din kropp.
EkologiskUnisex
Ingredienser
Kundomdömen Skriv ett omdöme

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment