Ansiktskräm - Köp ekologiska ansiktskrämer - careofgerd.se

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Ansiktskräm


VÄLJ RÄTT EKOLOGISK ANSIKTSKRÄM

TORR HY SOM TÖRSTAR > Välj Blueberry Queen Cream
NORMAL TILL LÄTT TORR HY > Välj Cloudberry Cream
OBALANS/ HORMON/ ACNE > Välj Lingonberry Clear Cream

Care of Gerds ansiktskrämer är producerade i Svenska Lappland, Jokkmokk, innehåller ekologiska och naturliga råvaror och har en förpackning tillverkad av sockerrörsplast. Våra grundpelare är värnade om människa, djur och natur. Därför kan du som kund hos oss känna dig trygg med att handla produkter som är ekologiskt tillverkade och av hög kvalitet. Hos oss hittar du ansiktskrämer för både den mogna och torra till den obalanserade och känsliga huden.

Vad är en ansiktskräm?

Låt oss djupdyka i ämnet om vad som just skiljer en ansiktskräm från andra krämer. En ansiktskräms receptur är speciellt utformad för att vårda den tunna och mer känsliga huden i vårt ansikte. Huvudkomponenterna är en vattenfas och en fettfas, som naturligt är motsatser till varandra, men genom emulsion bildar en len och slät kräm. Därför är ansiktskrämer en vattenbaserad emulsion som innehåller ingredienser med främjande egenskaper enkomt anpassad till huden i ansiktet. Beroende på användningsområde och önskad effekt av återfuktning, reglerar man nivån av fettfas i produkten. Exempelvis, behöver en mycket torr person en kräm med mer fettfas, medan en mindre torr person är i behov av en annan sorts kräm.

Varför ska jag använda ansiktskräm i min hudvårdsrutin?

Efter dagens alla yttre påfesteringar som huden utsätts för kan den behöva rengöras och då bli i behov av extra fukt och omvårdnad. Genom att inkludera ansiktskräm i din dagliga hudvårdsrutin får du en skyddande barrirär mot de ytliga orenheterna. Detta är en bra produkt att ha som utgångspunkt när du ska utforma din helt egna hudvårdsrutin och en viktig komponent för att bibehålla balansen. Därför borde det vara en självklar produkt att i allas hudvårdsrutin.

Hur ofta ska jag använda ansiktskräm?

Alla har olika behov av återfuktning och kan därför behöva applicera ansiktskräm endast på morgonen eller både morgon och kväll. Det är alltså upp till just dig och din huds unika behov hur ofta och mycket du applicerar det. Genom att inkludera en ansiktskräm i din hudvårdsrutin kommer du lära dig din huds unika behov. Exempelvis kommer en torr hud att absorbera produkten snabbare och behöva mer fukt, tillskillnad från en mindre torr hud.

Varför välja en ekologisk ansiktskräm?

Ibland kan det vara förvirrande att förstå vad som egentligen är fördelarna med att välja en ekologisk produkt. En ekologisk ansiktskräm innehåller ekologiska och naturliga råvaror som vårdar din hud på ett skonsamt och hållbart sätt. Många produkter idag innehåller för aktiva ämnen som kan störa det naturliga mikrobiomet. Mikrobiomet består av unika mikroorganismer som jobbar för att skydda dig och din hud. Med våra ansiktskrämer kan du både vårda din hud och hjälpa ditt mikrobiom att bibehålla sin naturliga balans.

Varför köpa ansiktskräm från Care of Gerd?

Svensktillverkade ekologiska ansiktskrämer

Alla Care of Gerd’s ekologiska ansiktskrämer produceras i Jokkmokk, i svenska Lappland. Vi använder oss av ekologiska och naturliga råvaror. Våra tuber till ansiktskrämerna är tillverkade av sockerrörsplast – som har en mindre klimatpåverkan än vanlig plast. Så du ska kunna vårda din hud, utan att oroa dig för vad som är i din ansiktskräm. Våra ansiktsprodukter är tillverkade med värnade om natur, djur och människa.

Vad passar till min hud?

Torr och/eller mogen hud - Blueberry Queen Cream

Den här ansiktskrämen passar dig med torr hud. Den mogna hud typen behöver extra fukt och skydd. Blueberry Queen Cream innehåller e-vitaminrik blåbärsfröolja, som är riktigt återfuktande. Den här ekologiska hudkrämen vårdar din hud på djupet. Om du är i behov av extra fukt, kan du använda Blueberry Queen Facial Oil som underlag innan du smörjer in ansiktskrämen.

Normal och/eller yt-torr hud – Cloudberry Facial Cream

Cloudberry Facial Cream är en ekologisk ansiktskräm som passar dig med normal hud. Alltså en hud som varken torr eller fet, och med porer som upplevs små. Även den normala hud typen behöver fukt och skydd. Då passar våran Cloudberry Facial Cream. Den återfuktar, och ger en lyster till huden. Det går även att använda Cloudberry Facial Oil innan du använder hudkrämen. Om du har vissa områden i ansiktet som behöver mer fukt, an du använda Cloudberry Face Serum som en punktbehandling.

Obalanserad, hormonell och/eller akne – Lingonberry Clear Cream

Detta är en ekologisk ansiktskräm som lugnar och balanserar huden. Lingonberry Clear Cream innehåller flera ämnen som hjälper huden att återhämta sig. Bland annat lingonfröolja, som kan verka anti-bakteriellt. Och kamomillextrakt ger en skön och lugnande känsla på huden. Kamomill anses vara bra för känslig och irriterad hud. Om du har vissa problemområden, så kan du punkt behandla med Lingonberry Face Serum.

Söker du en ekologisk nattkräm?

Testa våran Blueberry Night Balm. Detta är en ekologisk balm, som verkar som en nattkräm.