Happy Food Store öppnar i Stockholm

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Happy Food Store öppnar i Stockholm

Happy Food Store öppnar i Stockholm

Idag öppnar Happy Food Store I Stockholm! Det finska framgångskonceptet som heter Ruohonjuuri i Finland slår upp portarna till sina nya butik på Sveavägen 22. c/o Gerd Magazine var inbjuden till invigningen som efterlämnade mersmak.

Happy Food Store erbjuder ett brett sortiment av naturlig skönhet. Naturligtvis har vi på c/o Gerd en stor sektion av våra lifestylestyleprodukter representerade på plats. När det kommer till konserver och torrvaror slogs vi av vilka spännande märken som vi inte riktigt sett ännu i Sverige.

- Äntligen är det dags för oss att erbjuda Stockholmarna ett roligt alternativ av ekologiska livsmedel, naturkosmetik och hälsoprodukter. Vi har redan märkt av ett stort intresse under uppbyggnaden så vi är glada att vi nu kan öppna butiken officiellt, säger Bength-Eric Pettersson, Country Manager Sverige

Den fysiska butiken kompletteras med finska Green Street Café som öppnar i samma lokal med servering av raw food-bakverk och hälsosam mat. Under invigningen bjöds vi blandannat på en mycket god chiapudding och veganska bakverk som bara de får en att längta tillbaka.

Sammanfattningsvis kan vi säga! When in Stockholm - Ta en sväng förbi Sveavägen 22! Helt värt ett besök. Om inte annat kan ni fylla på med lite produkter från oss! ;)

c/o Gerd Magazine

Psst… Vi vill tipsa om ansiktsolja, body oil, ansiktskräm och annat från Care Of Gerd!

 


#1
Philip Collin
We're very excited to finally bring the organic food market to Stockholm, Sweden. It may be a little bit outside the city center, but we are sure that our clients will be satisfied with the quality of our organic food and our organic products.
2022-06-20 @ 09:07:48
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden L77xcM:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2018-01-11