Mentalt årsbokslut

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Mentalt årsbokslut

Mentalt årsbokslut

Endel år passerar förbi i lättja utan tunga moln medans andra är gråskaliga. Åren med heta nätter, vilda åskoväder, jordskalv och stilla bris på nästan en och samma gång lämnar mycket till eftertanke.

Mitt år i år var det där året som kommer leva kvar som de jobbiga året. Det är med tillförsikt jag närmar det för mig så viktiga brytpunkten där ett mentalt årsbokslut formuleras. Vad gjorde mig gott, vad lärde jag mig, vad förlåter jag. Önskan om att börja så rent som möjligt på det nästa. 

I tankens kraft bor magi. Nog tror jag på den alltid. För det som komma ska önskar jag mig frid, framgång, värme och tillväxt. Att få växa som människa måste vara den största gåvan oss given. Fram tills den magiska övergången är här bor en tacksamhet för allt som vart, den får sakta övergå till en nyfikenhet om vad som väntas mig. 

Jag har på ett sätt lärt mig att arbeta med det jag så fint inlindar i magi, affirmation. Om vi lindar upp det och konkretiserar det så är det inte svårare än så att jag försöker fokusera på mina och andra människors styrka. Vad gör oss till den allra bästa männsikan och vad vill jag låta växa inom mig. Vad attraherar jag hos andra. På min affirmationskarta för 2018 bor glädje, kärlek, matupplevelser och aha-upplevelser. Jag vill möta framgång och utvecklas, resa och äntligen, äntligen ta mig ner på djupt vatten där jag återigen får möta den marina världen. 

Ta er tid de få dagar vi har kvar på året! Säg förlåt om ni kan till det ni behöver säga förlåt till. Ta chansen att lämna det ni vill lämna kvar på den här platsen, om bara några dagar bjuds ni en alldeles fantastsik möjlighet att öppna upp för något nytt. 

Johan Wiklund

Psst… Vi vill tipsa om naturlig deo, ekologisk ansiktskräm, ekologiskt serum och annat från Care Of Gerd!



Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden d37xuh:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2017-12-23