Care Of Gerd - Köp Ekologiska Produkter - C/O Gerd

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

- Inlägg taggade med "naturliga skönhetsprodukter" -

Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Bastu därmed basta!

Bastu därmed basta!

Tillhör du den lyckliga skara som äger eller har tillgång till en bastu? Grattis! Flera studier visar att bastubad förlänger livet då den som bastar regelbundet drabbas mindre av hjärt-och kärlsjukdomar.
Grön kraft!

Grön kraft!

Boosta ditt immunförsvar med grön kraft! Testa dig fram med gröna godsaker som kiwi, grönkål, gröna äpplen, spenat, avocado, spirulina, vetegräs, lime, mango, broccoli, ärter, selleri eller mynta och gör gröna antiinflammatoriska hälsosmoothies fullproppade med med vitaminer, mineraler och antioxidanter!
Gör egen massageskrubb!

Gör egen massageskrubb!

Skrubba dig en gång i veckan med en härlig oljemassageskrubb och smörj dig sedan med en ekologisk kroppsolja så slipper du vintertorr kropp.
Superfrö!

Superfrö!

Quinoa är en ört med små frön som har blivit en av nutidens hetaste superfood.
Som sammet för huden!

Som sammet för huden!

Choklad är inte bara gott och välgörande för vårt sinne. I århundraden har kakaosmör som utvinns från kakaobönorna också använts på huden för dess mjukgörande egenskaper.
Ett måste i hemapoteket

Ett måste i hemapoteket

Det finns vissa läkeväxter som är sådär alldeles extra användbara. Arnica Montana (även kallad Slåttergubbe) är en av dem.
Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortron är ett av de mest sällsynta bären i världen. De växer nästan uteslutande runt polcirkeln och har nästan magiska egenskaper för din hud.