Vad är skvalan?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Vad är skvalan?

Vad är skvalan?

Skvalan är en kraftfull fuktgivare i naturlig hudvård, en räddare i nöden för den med torr hud.
Skvalan, eller squalane som det också kallas, är en så kallad emollient, en uppmjukande ingrediens som hjälper huden att bevara fukthalten och som gynnar dess egen skyddande funktion. En kraftfull fuktgivare och en superingrediens i naturliga hudvårdsprodukter. Det är ett ämne som är mycket likt hudens egna naturliga fuktbevarande ämnen som till exempel talg. Huden identifierar då skvalan som ett kroppseget ämne, vilket gör det mycket effektivt – huden vet precis hur den ska jobba med ämnet och det lägger sig till rätta mellan hudcellerna och efterlämnar en omedelbar mjuk och silkeslen känsla.
 
Skvalanet i vår hudvård kommer uteslutande från veganska källor och bidrar till att balansera fria radikaler och till viss del även UV-skador. En ytterligare funktion skvalan har är att det agerar transportör och slussar ner andra viktiga ingredienser djupt i huden.
 
Är du nyfiken på skvalan och hur det fungerar på just din hud ska du testa Blueberry Night Balm och Blueberry Queen Facial Oil. Båda innehåller denna naturliga superingrediens och hjälper till att kapsla in fukt, tillföra extra näring och återuppbygger cellerna i huden under natten. Måste upplevas!

#1
Ann-Charlotte Johansson
Är salvan en 24/7 utan parfym. Huden är som öppet sår bakom örat en röd rodnad och mycke ömt. Hon har för ögonlocken den feta oljan men skulle behöva en fetare.
2023-07-17 @ 18:35:53
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden ezcCek:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-05-15