SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

Nu kan DU som vanligtvis säljer på Jokkmokks Marknad kroka arm med oss på ℅ Gerd och sälja via vår digitala plattform! Under 4 dagar kommer vi förvandla ℅ Gerd till en livlig mötesplats där vi tillsammans skapar en plattform för handel för våra digitala besökare.

FYRA KATEGORIER

För att göra det tydligt så kommer vi ha fyra olika kategorier som ni anmäler er under.

SAMISK SLÖJD

För er slöjdare inom traditionell samisk hantverk

SAMISK DESIGN

För er som verkar med influencer från den samiska hantverket.

MADE IN SWEDISH LAPLAND

För er som har produktion i Svenska Lappland

KNALLEMARKNADEN

För er som vanligtvis brukar sälja på marknaden där allt från godis, keramik, handskar eller vad det kan vara

SÅ HÄR SYNS NI

Ni kommer synas på två kraftfulla sätt!

E-HANDEL - DELS via e-handelsplattformen careofgerd.se och careofgerd.com där människor i hela Sverige men även internationella marknader kan handla era produkter!

LIVE SHOPPING - Vi kommer ha tre scener där vi sänder liveshopping ifrån. En sändning är ca 30 - 40 minuter lång där vi har en programledare som presenterar er (eller någon ni väljer att representera er). HÄR får de digitala gästerna veta mer om VEM som står bakom produkterna, om hur ni tänker, vad ni brinner för. Under hela Live sändningen kommer även gästen kunna handla de produkter du pratar om direkt från skärmen. Det är både personligt och effektivt!

SÅ HÄR MARKNADSFÖRS NI

För att vår gemensamma digitala satsning ska bli framgångsrik är marknadsföring A & O.

FACEOBOOK & INSTAGRAM

Här kommer vi samverka med en rad olika aktörer för att nå ut till rätt intresserad målgrupp! Det estimerade målgruppen som kommer bearbetas är personer som är intresserad av vår region, samisk slöjd, design, kvalitetsprodukter från Swedish Lapland. Vi kommer nå ut till över 5 000 000 miljoner presumtiva besökare nationellt och internationell.

EGEN FILM

Vi kommer producera filmer av er som ställer ut som Samisk slöjdare, samisk designer samt Made in Swedish Lapland. Dessa kommer ni få er tillhanda för att NI ska kunna sprida i era kanaler.

VIA DEN DIGATALA MARKNADEN

Marknadsbesökaren kommer landa på sidan jokkmokksmarknad.se och är kommer även en grundlig marknadsföring ske! Ni kommer stå upptagna i eventkalendern om vilken TID som er livesändning är! (Livesändningen kommer självklart ligga kvar efteråt så dem som missade er kan se den i efterhand.)

INFORAMTIONSMÖTE - MÖT OSS DIGITALT

Under informationmötet föklarar vi om hur allt går till

3, 10, eller 17 december 08.15

7 eller 14 januari 08.15

Anmäl er genom att maila eller ringa oss, kontaktuppgifter ser ni längre ner. Mötet är ett teamsmöte som man lätt ansluter till via webben

KOSTNAD FÖR ATT STÄLLA UT:

1 SÄLJARPAKET KOSTAR 5000 kr ex moms

Det här ingår!

-Uppläggning av upp till 30 produkter på hemsidan

-En film (Material som behövs från er är bilder på produkter och ev. er om ni är slöjdare, designer, varumärkesägare)

-Två livesändningar som genomförs under marknadsdagarna som även kommer ligga kvar för besökarna att se och handla från fram till marknadssöndagen. (En livesändning på Svenska och en på engelska)

FÖR MEDVERKANDE I KATEGORI

Samisk hantverk, Samisk Design, Made in Swedish Lapland - Ni kan vara själva eller upp till tre stycken som delar på ett paket. Vi ser även att ni medverkar själv eller med en representerade person under livesändningarna.

FÖR MEDVERKANDE I KATEGORI

KNALLEMARKNAD - Ni kan vara själva eller upp till fem stycken som delar på ett paket. Som knalleutställare sköter vi livesändningen åt er och presenterar era produkter i den.

VÄLJ FRAKTALTERNATIV: Ni sköter frakten själv - vi tar 10% av er försäljning i administrationskostnad. (Enda alternativet för er i kategori knallemarknad)

VÄLJ FRAKTALTERNATIV: Vi skickar ut era varor från oss - Vi tar 25% i administration, personal samt emballagekostnad. (Kan ej väljas av knallemarknad)

BETALNING: Vi har en trepartslösning så ni erhåller betalning så snart kunden lagt sin order. (2-3 bankdagar)

ANMÄL ER TILL JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD

Eller anmäl att ni vill delta på ett informationsmöte.

RING 0971-12605 eller maila sales@careofgerd.se

SÅ HÄR FUNGERAR DET EFTER NI ANMÄLT ER

Ni får ett formulär av oss som ni fyller i för att vi lätt ska kunna lägga upp era artiklar på vår plattform. Här står all information väldigt tydligt och den är enkel att fylla i. SPRÅK - Ni väljer själva vilka marknader ni vill synas på. Vi rekommenderar förutom Sverige att ni översätter er text till Engelska. BILDER - Ni behöver ha bilder av era produkter som ni vill sälja i storlek 800x800 pixel. (Om ni inte har bilder kan vi ta bilder åt er till en mindre kostnad)

LAGER: SAMISK SLÖJD, SAMSIK DESIGN, MADE IN SWEDISH LAPLAND

Ni väljer ett av två alternativ. Ni skickar era produkter till oss och vi packar och skickar dem åt er. Ni behåller ert lager hemma hos er och vi skickar ert ordererkännande så snart en kund köpt något av er.

LAGER: KNALLEMARKNADEN

Då ni kan ha stora som små produkter kommer vi inte kunna lagerhålla era produkter - När ni får en order får ni ett ordererkännande och skickar således ut produkten själv till kunden.

Vi ser SÅ framemot att skapa den här upplevelsen tillsammans med er!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden zJetzH:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-11-17
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.