Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.

När vi formulerar våra produkter gör vi alltid det med en fokusgrupp - när det kom till våra naturliga deodoranter tog det oss nästan två år från idé till lansering. Det vi INTE ville ha i våra deodoranter var aluminiumchloride, alkohol eller parabener. Så - formuleringen tog fart och fokuserade på ALUN, PH-VÄRDE och BIKARBONAT.

ALUN känner många av er till och då i form av den sten som var så populär på 80 - och 90 tal. Vad som är viktigt att vet är att denna ÄR en form av aluminiumsalt men har större molekyler som lägger sig utanpå huden. Det har dock inget att göra med aluminumchloride som går in i huden för att ”lägga ett lock” på svettkörtlarna.

Produkten har ett lågt PH -värde. Den miljön gör det ogynnsamt för bakterier och odör och bibehåller därför fräschören på ett ypperligt sätt

BIKARBONATEN hjälper även till att absorbera fukt och motverka svettningar.

Vår fokusgrupp bestod av tonåringar till största del. Vi vet… Lite beräknande får man vara. Många unga skulle hellre använda asbets under armarna än att lukta svett och däri stod utmaningen. Att få dem nöjda och trygga. När vi fick tummen upp från fokusgruppen med sammanfattningen - ”den klarar till och med gymtestet” så släppte vi den på marknaden - vår deodorant utan aluminium.

Idag är våra naturliga deodoranter bland de mest sålda på den svenska marknaden, vi exporterar dem till Japan och senare i höst kommer vi åka till USA för att påbörja ett samarbete även där. Har du inte hunnit testa C O GERD Deo så passa på nu under vår kampanjmånad i Oktober. De allra flesta av våra återförsäljare har tagit in den till sig och har du inte någon direkt på orten som du kan handla av så finns den även i vårt shop.

LÄS MER HÄR


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6MQLXn:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-10-01
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.