Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.

När vi formulerar våra produkter gör vi alltid det med en fokusgrupp - när det kom till våra deodoranter tog det oss nästan två år från idé till lansering. Det vi INTE ville ha i våra deodoranter var aluminiumchloride, alkohol eller parabener. Så - formuleringen tog fart och fokuserade på ALUN, PH-VÄRDE och BIKARBONAT.

ALUN känner många av er till och då i form av den sten som var så populär på 80 - och 90 tal. Vad som är viktigt att vet är att denna ÄR en form av aluminiumsalt men har större molekyler som lägger sig utanpå huden. Det har dock inget att göra med aluminumchloride som går in i huden för att ”lägga ett lock” på svettkörtlarna.

Produkten har ett lågt PH -värde. Den miljön gör det ogynnsamt för bakterier och odör och bibehåller därför fräschören på ett ypperligt sätt

BIKARBONATEN hjälper även till att absorbera fukt och motverka svettningar.

Vår fokusgrupp bestod av tonåringar till största del. Vi vet… Lite beräknande får man vara. Många unga skulle hellre använda asbets under armarna än att lukta svett och däri stod utmaningen. Att få dem nöjda och trygga. När vi fick tummen upp från fokusgruppen med sammanfattningen - ”den klarar till och med gymtestet” så släppte vi den på marknaden.

Idag är våra naturliga deodoranter bland de mest sålda på den svenska marknaden, vi exporterar dem till Japan och senare i höst kommer vi åka till USA för att påbörja ett samarbete även där. Har du inte hunnit testa dem så passa på nu under vår kampanjmånad i Oktober. De allra flesta av våra återförsäljare har tagit in den till sig och har du inte någon direkt på orten som du kan handla av så finns den även i vårt shop.

LÄS MER HÄR


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden YmTRxv:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-10-01
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår!
VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

Vi har valt att ändra vår tänkta julkampanj till att kalla den vinterkampanj istället! Den här kommer pågå så länge det finns ett reellt och stort behov av att tvätta händerna extra noga!
SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

Nu kan DU som vanligtvis säljer på Jokkmokks Marknad kroka arm med oss på ℅ Gerd och sälja via vår digitala plattform! Under 4 dagar kommer vi förvandla ℅ Gerd till en livlig mötesplats där vi tillsammans skapar en plattform för handel för våra digitala besökare.