SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.

HÅREXTRA


Att håret blir utsatt under sommaren är ingen underdrift. Vi kör B2 Hair Serum (the hair saver) på kampanj hos oss och de återförsäljare som tagit in kampanjen. Kampanjen pågår till 25/8 eller tills den sålt slut. Kolla även in hela vårat sortiment av ekologiska hårprodukter - exempelvis, ekologisk shampoo eller varför inte ekologiskt hårvax!

TILL KAMPANJEN

HYALURONSYRA – NATURLIG ANTI AGE


Hyaluronsyra är en fuktbindande långkedjig sockermolekyl som finns naturligt i huden, en naturlig polysackarid som finns i alla levande organismer. Då kroppen blir äldre kan den inte mera producera lika mycket hyaluronsyra som i ungdomsåren. Därför börjar rynkor och fåror bildas i huden. Hyaluronsyra är ett av de mest effektiva ämnen som kan hittas i naturkosmetiska anti-age produkter. Hyaluronsyran, som effektivt återfuktar huden inifrån, motverkar rynkor och slätar ut huden. Nu lanserar vi MIST & SERUMKika in på kampanjer där vi har vårt lanseringserbjudande.

SLUTA INTE TVÄTTA HÄNDERNA


Nu kommer en kampanj med vår omtyckta hjortronhandtvål och en ekologisk hudkräm i form av handkräm! Håll i, håll ut. O då kanske mer med social distansering, men, tvätta händerna är viktigt. Finns även inne på KAMPANJER

Glöm inte att vi också säljer ekologisk handsprit!

NU LANSERAR VI 24/7 LIP CARE UNISEX


Underbara ekologiska lip care – Det är fortfarande många som hittar till ekologisk hudvård via vår Lip Care. Helt plötsligt inser man att, nähä! Jag behöver inte smörja läpparna i tid och otid. Prova själv, brukar vi säga. TILL 24/7 LIP CARE UNISEX


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BWe3HT:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-07-01
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.