Lyxigaste Morsdagspresenten till fantastiskt pris

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Lyxigaste Morsdagspresenten till fantastiskt pris

Lyxigaste Morsdagspresenten till fantastiskt pris

På söndag 31 maj är det alla underbara mammors dag. Vi på Careofgerd är riktiga morsgrisar, vad vore vi utan vår alldeles egen lilla mamma Gerd. Vi är uppvuxna med många starka kvinnor runt omkring oss. Ett urstarkt matriarkat, som genomsyrat oss med kärlek och klokskap.

c/o Gerds fina morsdagspaket är i år fyra stycken produkter, som vi vet är särskilt omtyckta:

En ljuvligt doftande bodyshower lingonberry 275 ml, med den matchande bodylotion lingonberry 275 ml, vår prisbelönta naturliga deodorant unisex, samt en 100 ml handdesinfektion.

Våra bodyshowers innehåller snälla tensider för både människa och miljö, samt mjukgörande avokadolja. Bodylotion lingonberry innehåller b la kakao- och sheasmör, samt lingonfröolja. En skön, mjukgörande ekologisk body lotion, som inte blir kladdig. Och sist men inte minst en handdesinfektion att ha med i fickan eller handväskan.

BESTÄLL SÅ HÄR:

Lägg order som vanligt. Om du vill att vi skickar den till din mamma kan du välja ett gratis alternativ där din mamma får hämta ut paketet. ELLER så väljer du Mypack Home för 149 kr så skickas paketet hem till henne.

TILL KAMPANJEN TRYCK HÄR

Kärlek och respekt till alla mammor!

PS. Då paketet kostar 507 kr (ord. pris 676 kr) så får ni månadens gåva på köpet vilket denna månad är en Hand Cream på 75 ml. värd 129 kr.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden uz6D5R:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-05-06
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.