NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

Vilken enormt fin respons vi fått från er både för våra kampanjer men även att vi kunnat erbjuda handdesinfektion! Nu lanserar vi en helt ny kampanj som passar ännu bättre för det här utmanade tiderna! Vi har alla hört det om och om igen! Men här kommer i alla fall en liten guide till optimal handhygien.

TVÄTTA - Tvätta händerna i minst 30 sekunder! Använd rikligt med handtvål! c/o Gerds handtvål är dessutom gjord av ecocertifierade snälla tensider och recepturen innehåller avokadoolja vilket inte ger lika uttorkande effket!

SPRITA - Tillsammans med Jukkasjärvi Vodka har vi tagit fram 70% Handdesinfektion - gjord på 96% Sädessprit! De gånger du inte kommer åt att tvätta händerna är det bra att kunna använda handsprit! Ta ca 5 ml och massera in i händerna tills de har torkat! Motverkar virus! Obs! Formulan innehåller förutom sprit även glycerin vilket gör produkten mindre uttorkande! Den är även semi-gel vilket betyder att den är mer lättflytande än gelig.

SMÖRJ IN - Använd vår omtyckta ekologiska handkräm efter varje handtvätt! Den motverkar torrhet effektivt!

TILL KAMPANJEN


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden WVuPmU:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-04-17
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.