NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

NY KAMPANJ - TVÄTTA, SPRITA, ÅTERFUKTA

Vilken enormt fin respons vi fått från er både för våra kampanjer men även att vi kunnat erbjuda handdesinfektion! Nu lanserar vi en helt ny kampanj som passar ännu bättre för det här utmanade tiderna! Vi har alla hört det om och om igen! Men här kommer i alla fall en liten guide till optimal handhygien.

TVÄTTA - Tvätta händerna i minst 30 sekunder! Använd rikligt med handtvål! c/o Gerds handtvål är dessutom gjord av ecocertifierade snälla tensider och recepturen innehåller avokadoolja vilket inte ger lika uttorkande effket!

SPRITA - Tillsammans med Jukkasjärvi Vodka har vi tagit fram 70% Handdesinfektion - gjord på 96% Sädessprit! De gånger du inte kommer åt att tvätta händerna är det bra att kunna använda handsprit! Ta ca 5 ml och massera in i händerna tills de har torkat! Motverkar virus! Obs! Formulan innehåller förutom sprit även glycerin vilket gör produkten mindre uttorkande! Den är även semi-gel vilket betyder att den är mer lättflytande än gelig.

SMÖRJ IN - Använd vår omtyckta ekologiska handkräm efter varje handtvätt! Den motverkar torrhet effektivt!

TILL KAMPANJEN


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden eZ6pry:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-04-17
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår!
VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

VINTERKAMPANJ HOS ℅ GERD

Vi har valt att ändra vår tänkta julkampanj till att kalla den vinterkampanj istället! Den här kommer pågå så länge det finns ett reellt och stort behov av att tvätta händerna extra noga!
SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

SÄLJ PÅ JOKKMOKKS DIGITALA MARKNAD 2021

Nu kan DU som vanligtvis säljer på Jokkmokks Marknad kroka arm med oss på ℅ Gerd och sälja via vår digitala plattform! Under 4 dagar kommer vi förvandla ℅ Gerd till en livlig mötesplats där vi tillsammans skapar en plattform för handel för våra digitala besökare.