Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris för Care of GERD?s kunder och övriga samarbetspartners.

Som ni säkert vet är Care of GERD ett HBTQ-feministiskt företag. Vi tycker det är viktigt att hela tiden lyfta fram och belysa vikten av ett inkluderande samhälle där alla får komma till sin rätt. Vi är övertygade om att det är bra både för individen och för våra affärer. Våra företag blomstrar när våra medarbetare mår bra, känner sig inkluderade och får vara sig själva. För att inte tala om våra kunder, i vår bransch kan det bli väldigt påtagligt och ge direkta negativa resultat om kunderna inte känner sig sig inkluderade, välkomna och korrekt behandlade. Därför vill vi ge er ett erbjudande om att delta i en kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris. Använd rabattkoden ”Care of GERD” så får du 10 % rabatt. Rabatten gäller även på early-bird-priset, så om du anmäler dig före 31 mars blir det en rejäl rabatt.

För anmälan och mer information klicka här


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden kxyPGN:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-02-11
Piggapodden - c/o Gerd om kraften i de norrländska superbären

Piggapodden - c/o Gerd om kraften i de norrländska superbären

c/o Gerd har många duktiga återförsäljare runt om i landet - i Jönköpingstrakten hittar vi Katarina som driver Piggabutiken som både fysiska butiker och online. Tillsammans med sitt team leverera de service på hög nivå! En av c/o Gerds grundare, Johan, besökte deras podd, Piggapodden och här kommer avsnitt 9.
Jokkmokks vintermarknad våra event!

Jokkmokks vintermarknad våra event!

4 - 8 Februari går Jokkmokks vintermarknad av stapeln. Som vanligt har vi en rad olika event och händelser som sker på Skönhetsfabriken. Vi känner hur det så kända marknadspirret börjar ge sig tillkänna i våra kroppar!
Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Vi får det matat till oss, om och om igen och forskarna är eniga! Att röra på sig är essentiellt för psykisk och fysisk hälsa. Det finns inget som inte blir bättre med rörelseglädje och träning! Men, ibland kan man behöva en motivation för att komma igång, för att ta steget, för att bara så att säga, gört!