Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris för Care of GERD?s kunder och övriga samarbetspartners.

Som ni säkert vet är Care of GERD ett HBTQ-feministiskt företag. Vi tycker det är viktigt att hela tiden lyfta fram och belysa vikten av ett inkluderande samhälle där alla får komma till sin rätt. Vi är övertygade om att det är bra både för individen och för våra affärer. Våra företag blomstrar när våra medarbetare mår bra, känner sig inkluderade och får vara sig själva. För att inte tala om våra kunder, i vår bransch kan det bli väldigt påtagligt och ge direkta negativa resultat om kunderna inte känner sig sig inkluderade, välkomna och korrekt behandlade. Därför vill vi ge er ett erbjudande om att delta i en kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris. Använd rabattkoden ”Care of GERD” så får du 10 % rabatt. Rabatten gäller även på early-bird-priset, så om du anmäler dig före 31 mars blir det en rejäl rabatt.

För anmälan och mer information klicka här


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden rk4scd:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-02-11
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår.