Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris för Care of GERD?s kunder och övriga samarbetspartners.

Som ni säkert vet är Care of GERD ett HBTQ-feministiskt företag. Vi tycker det är viktigt att hela tiden lyfta fram och belysa vikten av ett inkluderande samhälle där alla får komma till sin rätt. Vi är övertygade om att det är bra både för individen och för våra affärer. Våra företag blomstrar när våra medarbetare mår bra, känner sig inkluderade och får vara sig själva. För att inte tala om våra kunder, i vår bransch kan det bli väldigt påtagligt och ge direkta negativa resultat om kunderna inte känner sig sig inkluderade, välkomna och korrekt behandlade. Därför vill vi ge er ett erbjudande om att delta i en kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris. Använd rabattkoden ”Care of GERD” så får du 10 % rabatt. Rabatten gäller även på early-bird-priset, så om du anmäler dig före 31 mars blir det en rejäl rabatt.

För anmälan och mer information klicka här


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BUAjqw:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-02-11
Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

I veckan skriver Norrbottens största dagstidning NSD om oss på c/o Gerd och att vi ställer om till Handdesinfektion. Med anledning av detta är det många som ringer in och vill köpa till sitt företag, äldreboende samt privatpersoner.
Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

c/o Gerds ekologiska hudvårdsprodukter verkar resultatinriktat på ett naturligt sätt! För att du ska uppnå perfekt resultat rekommenderar vi att du följer våra råd! Här har du en guide som tar dig igenom rutinerna. TORR & MOGEN - Läs om Blueberry NORMAL & LÄTT TORR - Läs om Cloudberry OBALANSERAD ELLER ACNE - Läs om Lingonberry
VÅRBONANZA - 20% på hela sortiment fram till 29/3 23.59

VÅRBONANZA - 20% på hela sortiment fram till 29/3 23.59

NÄR vi gjorde den här kampanjen i Oktober tänkte vi vårfeeling och härligt med en riktigt vårkampanj! Föga anade vi, som ingen annan heller, vilken otroligt galen tid det här skulle ske i. Så. Vi ber om ursäkt för den glada bilden men vi känner att vi måste ju faktiskt sprida lite glädje oxå!
Kemiprofessorn - Så här skyddar tvål och vatten dig!

Kemiprofessorn - Så här skyddar tvål och vatten dig!

I helgen hörde jag något intressant på P1s vetenskapspodd som jag bara måste få dela med er! Som många av er redan sett så har vi sänkt priserna, rejält, på vår handtvål och det är väldigt många som väljer att köpa den kampanjen. Själv tvättar jag händerna HELA tiden. Nu känns det ännu bättre när Kemiprofessorn Ulf Elfvik förklarar vad som händer med Virus som blir utsatt för tvål och vatten.