Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Förkovra dig själv i sommar! Kurs i Inkluderande ledarskap

Kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris för Care of GERD?s kunder och övriga samarbetspartners.

Som ni säkert vet är Care of GERD ett HBTQ-feministiskt företag. Vi tycker det är viktigt att hela tiden lyfta fram och belysa vikten av ett inkluderande samhälle där alla får komma till sin rätt. Vi är övertygade om att det är bra både för individen och för våra affärer. Våra företag blomstrar när våra medarbetare mår bra, känner sig inkluderade och får vara sig själva. För att inte tala om våra kunder, i vår bransch kan det bli väldigt påtagligt och ge direkta negativa resultat om kunderna inte känner sig sig inkluderade, välkomna och korrekt behandlade. Därför vill vi ge er ett erbjudande om att delta i en kurs i inkluderande ledarskap till rabatterat pris. Använd rabattkoden ”Care of GERD” så får du 10 % rabatt. Rabatten gäller även på early-bird-priset, så om du anmäler dig före 31 mars blir det en rejäl rabatt.

För anmälan och mer information klicka här


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gPs44r:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-02-11
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.