℅ Gerds Eventkalender Jokkmokk Vintermarknad

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Jokkmokks vintermarknad våra event!

Jokkmokks vintermarknad våra event!

4 - 8 Februari går Jokkmokks vintermarknad av stapeln. Som vanligt har vi en rad olika event och händelser som sker på Skönhetsfabriken. Vi känner hur det så kända marknadspirret börjar ge sig tillkänna i våra kroppar!

c/o Gerds Eventkalender Jokkmokk Vintermarknad. 

 Öppet dagligen 3 - 8 Februari 10.00 - 17.00 

4 Februari - Event Organic Soft Ritual 18.00 - 20.00 

 Varmt välkomna till c/o Gerds uppstartsmingel på Vintermarknaden. Under kvällen kommer vi bjuda på en liten ekologisk behandling för händerna. Vi visa vårt nya upplevelsesal samt har vi fina erbjudanden i vår fabriksbutik. Från 18 år  och gratis. 

 Anmäl er till order@careofgerd.se eller anmäl er till facebook eventet HÄR 

 6 -8  FEBRUARI Träffa grundarna till c/o Gerd 10.00 eller 14.00 

Vi berättar om hur vi kom upp med idén att starta ett skönhetsmärke och resan från idé tills idag. Vi visar film i vår upplevelsesal om hur en produkt produceras från A-Ö hos c/o Gerd.

Plats: Skönhetsfabriken i Jokkmokk föreläsningssal

 

Boka plats här 

 7 FEBRUARI FÖRELÄSNING INRE & YTTRE GLOW 16.00

Att skapa balans mellan våra olika hörnstenar i livet ger energi – ändå är det något som många av oss strävar efter för att uppnå. Under 45 minuter berättar vi om hur vi arbeter med oss själva som entreprenörer, men, även hur vi tänker när vi skapar miljöer och wellnessupplevelser för stressade människor som besöker en spaanläggning. Vi delar med oss av våra framgångsnycklar som hjälper oss dagligen att ta rätt beslut.

 

Boka plats här 

 

Hitta till c/o Gerd! 

Kommer du till fots från Samhället - Hantverkargatan 25 

Med bil - Sväng in från E45:an i backen strax nedanför ok. 

 

Kontakt: 

kundservice@careofgerd.se

0971-12605 

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden n4ExZk:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-01-27
Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

I veckan skriver Norrbottens största dagstidning NSD om oss på c/o Gerd och att vi ställer om till Handdesinfektion. Med anledning av detta är det många som ringer in och vill köpa till sitt företag, äldreboende samt privatpersoner.
Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

c/o Gerds ekologiska hudvårdsprodukter verkar resultatinriktat på ett naturligt sätt! För att du ska uppnå perfekt resultat rekommenderar vi att du följer våra råd! Här har du en guide som tar dig igenom rutinerna. TORR & MOGEN - Läs om Blueberry NORMAL & LÄTT TORR - Läs om Cloudberry OBALANSERAD ELLER ACNE - Läs om Lingonberry
VÅRBONANZA - 20% på hela sortiment fram till 29/3 23.59

VÅRBONANZA - 20% på hela sortiment fram till 29/3 23.59

NÄR vi gjorde den här kampanjen i Oktober tänkte vi vårfeeling och härligt med en riktigt vårkampanj! Föga anade vi, som ingen annan heller, vilken otroligt galen tid det här skulle ske i. Så. Vi ber om ursäkt för den glada bilden men vi känner att vi måste ju faktiskt sprida lite glädje oxå!
Kemiprofessorn - Så här skyddar tvål och vatten dig!

Kemiprofessorn - Så här skyddar tvål och vatten dig!

I helgen hörde jag något intressant på P1s vetenskapspodd som jag bara måste få dela med er! Som många av er redan sett så har vi sänkt priserna, rejält, på vår handtvål och det är väldigt många som väljer att köpa den kampanjen. Själv tvättar jag händerna HELA tiden. Nu känns det ännu bättre när Kemiprofessorn Ulf Elfvik förklarar vad som händer med Virus som blir utsatt för tvål och vatten.