JOBBA PÅ ℅ GERD? ASSISTERANDE INNESÄLJ TILL STHLM

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
JOBBA PÅ ℅ GERD? ASSISTERANDE INNESÄLJ TILL STHLM

JOBBA PÅ ℅ GERD? ASSISTERANDE INNESÄLJ TILL STHLM

Har du Sveriges bästa telefonröst, brinner du för kundservice och vill hjälpa våra kunder till allt från vad de ska ha i sina salonger/butiker till att svara på frågor! Du delar förmodligen våra värderingar om naturlig ekologisk skönhet och kanske är du utbildad inom kroppsvård. Intresserad? ja, då ska du höra av dig om rollen som Assisterande Innesäljare!

Nu stärker vi upp vår säljkår med ytterligare en person och du kommer arbeta från vårt sälj och marknadskontor i Stockholm. Dina dagar kommer vara fyllda med följande;

Vara kundkontakt med våra återförsäljare ute i landet och se till att de får viktigt information om kampanjer/ nya produkter eller vara dem behjälplig när det ska utöka sitt sortiment.

- Hjälpa nya kunder till rätt sortiment. Här kommer du både ta hand om dem som hör av sig själv till oss men även aktivt bearbeta nya kunder enligt våra direktiv.

- Assistera våra event som sker ca en gång i månaden runt om i landet. Du kommer ibland vara med på eventet men annars så kommer din roll vara att boka möten, lokaler för där eventet ska vara och vara behjälplig kring vad som rör eventen.

- Ta emot kunder i vårt show room - både B2B och B2C kommer du möta.

- Kunna ta dig ann mindre grupper för utbildning på vårt show room. Du har ett öga för detaljer och ser alltid till att vårt show room är så fint som de kan vara och mötesredo.

Som person är du mån om dig själv och tycker en hudvårdsrutin är lika given som en motionsrunda nu och då. Du är prestigelös och en teamplayer som har en vilja att prestera det bästa du kan på arbetet. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och kan hantera mail, enklare affärssystem men framförallt - kunna prata i telefon och möta upp varje kundkontakt med den bästa servicen. Är du utbildad inom skönhetsvård är det såklart meriterande!

Du kommer arbeta på den svenska marknaden och därför är det ett krav att du är flytande i tal och skrift på svenska samt är trygg med engelska på en basnivå.

Ansök om tjänsten till vår VD Johan Wiklund johan@careofgerd.se, du kan även höra av dig om du har frågor på 070-331 89 98 dagtid. Vi ser gärna både män och kvinnor som sökande och ser mycket fram emot era ansökning.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden UfCrGU:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-09-23
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.