Höstboost med Lofsan 13 - 15 September i Jokkmokk

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Höstboost med Lofsan 13 - 15 September 2019 i Jokkmokk

Höstboost med Lofsan 13 - 15 September 2019 i Jokkmokk

Börja hösten på allra bästa sätt med en härlig höstboost i Jokkmokk! Under tre dagar kommer vi ha en underbar träningshelg med fokus på att må bra! Vi på c/o Gerd önskar er hjärtligt varmt välkommen till Jokkmokk och på detta fullmatade program! Under helgen har vi Lofsan som vår ciceron och vad vore en träningshelg hos c/o Gerd om inte vi hade Sauna Sittningar.

PROGRAM

FREDAG 13 September

14.00 - Ni kommer ombytta ner till lobbyn på Hotell Jokkmokk och bjuds här på en matig Smoothie.

14.30 - 15.30 Träna med Lofsan ”Fredagsfys före fredagsmys!” (60 min)

”Fredagsfys före fredagsmys!” (60 min)

Häng med på ett klassiskt fredagsfys: alltid med svett, skratt, brännande muskler och en härlig fredagsfeeling i kroppen! Inget fredagsfys är komplett utan lite extra discopump med bicepscurl. Skaparen av #fredagsfysförefredagsmys bjuder på bästa sättet att starta helgen på!) Inomhus vid dåligt väder, annars utomhus vid sjön!

16.00 - 16.45 Efter fredagsfys-Simning

Till lugna toner bestämmer du själv om du vill simma aktiva längder eller flyta och känna in lugnet och din tyngdlösa kropp i Jokkmokks nyrenoverade simhall.

17.30 - 19.30 c/o Gerd Sauna Ritual - Kropp

Precis som artisterna i det populära programmet ”Så mycket bättre” får uppleva ℅ Gerds självspa har vi tagit fram två teman för helgen för alla höstboostare. På fredag kommer ni få njuta en kroppsbehandling som ni gör på er själva enligt utsatta direktiv

20.00 - Middagsbuffé

LÖRDAG 14 Septmeber

07.00 GodmorgonYOGA med Sandra Cerboni.

Kom som ni är till en lugn och härlig stund med härlig Morgon Yoga. Ta gärna med egen matta. Om ni inte har en egen matta så säger ni till fixar vi.

07.00 - 07.45 God morgon-Simning

Väck kroppen med långa längder eller tyngdlöst flytande

08.00 - 09.00 Hotellfrukost

09.30 - 10.30 Föreläsning med Lofsan - BLI HÄLSOKLOK!

Lovisas nya bok Bli hälsoklok finns nu också i form av en personlig föreläsning om livsstilens betydelse för att bygga hälsa på lång sikt. Lyssna på Lovisas framgångstips, hur hon coachar människor till bättre hälsa och få massa inspiration till höstens och vinterns träning och vardag! (Obs! Kom omklädd till föreläsning då vi kickar igång träningspasset strax efter.)

10.45 - 11.45 Träningspass med Lofsan Cardioabs! (60 min)

Häng med på ett svettigt mag-och ryggpass med konditionsträning växelvis med Lovisas favoritövningar för stark mage och bål. Lovisa nivåanpassar alla övningar så att du kan hitta din nya favorit! Alla kan vara med!

12.00 - 13.00 LUNCH

13.15 - 14.30 Besök på Skönhetsfabriken

I Jokkmokk är det nära till allt. Från hotellet är det bara en liten snabb promenad och så är man på plats. På fabriken har vi öppnat upp alla dörrar så ni får komma och se hur produktionen ser ut, våra nya stora maskiner och naturligtvis finns det galna helgerbjudanden till er alla som är med på Höstboost med c/o Gerd.

16.00 -16.45 H2O workout!

Tillsammans med riktigt nostalgiska favoritlåtar hittar vi nya muskler, skrattar mycket - ett riktigt poolparty med andra ord!

17.30 - 19.30 c/o Gerd Sauna Ritual - Ansikte

Du blir guidad i en helt underbar sparitual i bastu med c/o Gerds ekologiska produkter. Du kommer få tid och plats under dagen.

20.00 - Middagsbuffé

SÖNDAG 15 September

07.00 GodmorgonYOGA med Sandra Cerboni.

Kom som ni är till en lugn och härlig stund med härlig Morgon Yoga. Ta gärna med egen matta. Om ni inte har en egen matta så säger ni till fixar vi.

07.00 - 07.45 Morgonsimning

Väck kroppen med långa längder eller tyngdlöst flytande

08.00 - 10.00 Hotellfrukost

10.30 - 11.30 Träna med Lofsan ”BFF- Best Friends Forever!” (60 min)

Helkroppspass med dig själv och en kompis som belastning. Mycket skratt, mjölksyra och kluriga övningar utlovas!

12.00 - Lunch och avslutning

TACK FÖR I HELGEN

HUR BOKAR MAN SIG TILL EVENTET?

Ni kan boka er till hela eventet eller enbart till pass & mat. #1
Viktoriia Lev
Hej alla!
Av personlig erfarenhet vill jag säga att det är mycket svårt att hitta en bra webbplats att spela på Internet. Vid en tidpunkt var jag mycket glad över att vinna en av dem. Här är länken: http://casinoluv.net/
. Webbplatsen är lämplig för både nybörjare och erfarna personer. Jag har spelat där länge och rekommenderar det inte till någon.
2019-08-09 @ 09:11:56
URL: Fbzdfbv
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden wx3w6s:
Kommentarer:
Fortsätt »

Lovisa Lofsan Sandström Lovisa Sandström är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte förra året den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, "en PT på fickan

Kontakt:
Publicerat: 2019-07-23

Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.