C/O GERD VÅRBOOST MED SIMON SKÖLD - 17 - 19 MAJ

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
C/O GERD VÅRBOOST MED SIMON SKÖLD - 17 - 19 MAJ

C/O GERD VÅRBOOST MED SIMON SKÖLD - 17 - 19 MAJ

Börja våren på allra bästa sätt med en härlig vårboost i Östersund Frösö Parks Hotell och Spa! Under tre dagar kommer vi ha en underbar träningshelg med fokus på att må bra genom träning, fantastisk mat och underbara spaupplevelser. Under helgen har vi Simon Sköld som vår ciceron i träningen, ℅ Gerd som spavärdar och Frösö Park Hotells prisbelönta kockar sätter menyn
PROGRAM

FREDAG 17 MAJ

14.00 - Ni kommer ombytta ner till lobbyn och bjuds här på välkomstmingel med tilltugg.

14.30 - 15.30 Träna med Simon Sköld ”Vi sätter Fredagsribban högt” (60 min)

Häng med på ett kungligt styrkepass: Hur blir man starkare, vad skiljer ett styrkepass från ett konditionspass. I första passet så jobbar vi med strykan i kroppen för att lära oss hur man blir starkare.

16.00 - 17.00 Duscha och byt om på rummet - svassa ner i din morgonrock till spaavdelningen och unna dig en behandling, eller njut bara av alla möjligheter som detta underbar spa erbjuder! Ps. Bokar du en behandling så uppge koden vårboost - du får en liten goodiebag från c/o Gerd efter behandlingen >>BOKA HÄR<<

17.00 - 19.00 c/o Gerd Master Class – Kropp

Du blir guidad i en härlig sparitual med fokus på att få din kropp att må bra! Du kommer delas in i grupp - din tid och plats meddelas under dagen.

20.00 - Middagsbuffé. Du kan välja på kött eller vegetariskt! Önskar ni dryck är ni välkomna att köpa till det.

LÖRDAG 18 MAJ

08.00 - 09.00 God morgon -YOGA

Kom nyvaken och väck kroppen med mjukt flöde och kravlös yoga. Ett morgonpass för leder och muskler, precis lagom inför en dag av rörelse. Yogainstruktör: Carina Stuenes

08.00 - 10.00 Hotellfrukost ala Frösö Park. All mat är gudomlig här, frukosten är inget undantag…

10.30 - 11.30 Föreläsning med Simon Sköld - ”Lär dig att hitta din inre styrka”

Vem är en latmask & vad är egentligen träning? Hur gör jag när min motivation dippar och jag inte riktigt vill träna? Hur mycket måste jag träna för att få resultat? Det är några av alla frågor som kommer besvaras i föreläsningen - träning för latmaskar. (Kom ombytta i träningskläder till föreläsning, före föreläsning finns tillgång till en frukt så ni orkar med late lunch)

11.40 - 12.40 Träningspass med Simon Sköld ”Kondition - Hög puls och bättre flås” (60 min)

Kom med på ett kroppviktsträningprogram för att förbättra konditionen så att du alltid känner dig bekväm med att träna oavsett var du är och vad du har tillgång till. Alla kan vara med!

13.00 - 14.00 - LATE LUNCH Vi avnjuter Frösö Park Hotells magiska kök. Finns alternativ för alla.

14.00 - 15.45 SPA - Ni har fri tillgång till hela vårt underbara spa! Njut och må bra! Det finns begränsade platser hos terapeuterna så se till att boka era behandlingar i tid. Ps. Bokar du en behandling så uppge koden vårboost - du får en liten goodiebag från c/o Gerd efter behandlingen >>BOKA HÄR<< Vill ni ta en löparrunda är omgivningarna på Frösön fin att springa ut i, har vintern hunnit bort finns ute- eller innegym.

16.00 -17.00 Träna med Simon Sköld ”Parträning” (60 min)

Hur tränar jag med en kompis, en stor variation av hur man kan träna tillsammans och använda sin kompis som vikt eller redskap. Roligt och enkelt och garanterat massa skratt!

17.30 - 19.30 c/o Gerd Sauna Master Class – Ansikte

Du blir guidad i en helt underbar sparitual i bastu med c/o Gerds ekologiska hudvårdsprodukter & andra produkter. Du kommer få tid och plats under dagen.

20.00 - Vi avnjuter en trerättersmeny komponerad av Frösö Parks kockar med toner från Jämtland. Vegetariskt alternativ kommer finnas. Dryckespaket köps separat.

SÖNDAG 19 MAJ

08.00 - 09.00 Träna med Simon Sköld ” Rörlighetsträning!” (60 min)

Vad är skillnaden på stretching och rörlighet? Här kommer du se skillnaden och hur du kan jobba med att öka din rörlighet enkelt varje dag, alla har vi olika utmaningar när det kommer till rörlighet, men en god grund är viktigt för oss alla för att förbygga skador och värk.

09.10 - 10.30 Frukost ala Frösö Park.

10.30 - 13.00 Egen tid för spa! Njut fritt i spaavdelning eller boka behandlingar! Du har extra sen utcheckning för att kunna maxa din helg! <3 Ps. Bokar du en behandling så uppge koden vårboost - du får en liten goodiebag från c/o Gerd efter behandlingen >>BOKA HÄR<<

TACK FÖR I HELGEN

Tider kan komma att justeras för att passa eventet.

BOKA DIN HELG!

Helpenison – Inkluderar allt! Du är vår gäst 24/7 4495 kr

Halvpension – Allt ingår utom middagar + övernattning 2595 kr

Föreläsning – Kom bara på Simon Skölds föreläsning och låt dig inspireras 450 kr

>>>>TILL BOKNINGEN>>>>


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden vheUdw:
Kommentarer:
Fortsätt »

Simon Sköld Jag har alltid älskat att röra mig, även innan jag som 14 år började med karate. För det var de som var starten på en lång idrottskarriär med både toppar och dalar som är långt från slut. Jag har tävlat i 3 landslag, vunnit flera SM guld och gått 15 proffsmatcher i MMA. Jag har alltid drivits av utmaningen i att tävla och pressa mig själv. Utöver MMA så är jag en Entreprenör som älskar nya utmaningar, skrivit två böcker trots dyslexi. Föreläser och håller seminarium inom träning och kampsport. Driver min egna onlineträning Simon Says. Jobbat med flera stora aktörer med promotion och även tävlat inom racing som också är en stor passion!

FAKTA:

Namn: Simon Sköld

Ålder: 31

Fru: Camilla Läckberg

Barn Polly Sköld + Bonusbarnen Wille, Meja & Charlie

Bor: Södermalm Stockholm

Aktuell just nu: Tränar inför titelmatch

Kontakt:
Traningforlatmaskar.se
Publicerat: 2019-03-01

Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.