c/o GERD HÖSTBOOST MED LOFSAN - 24 26 Augusti

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o GERD HÖSTBOOST MED LOFSAN - 24 26 Augusti

c/o GERD HÖSTBOOST MED LOFSAN - 24 26 Augusti

Börja hösten på allra bästa sätt med en härlig höstboost i Jokkmokk! Under tre dagar kommer vi ha en underbar träningshelg med fokus på att må bra! Vi på c/o Gerd önskar er hjärtligt varmt välkommen till Jokkmokk och på detta fullmatade program! Under helgen har vi Lofsan som vår ciceron och vad vore en träningshelg hos c/o Gerd om inte vi hade Sauna Sittningar.

PROGRAM

FREDAG 24 AUGUSTI

14.00 - Ni kommer ombytta ner till lobbyn och bjuds här på en matig Smoothie.

14.30 - 15.30 Träna med Lofsan ”Fredagsfys före fredagsmys!” (60 min)

Häng med på ett klassiskt fredagsfys: alltid med svett, skratt, brännande muskler och en härlig fredagsfeeling i kroppen! Inget fredagsfys är komplett utan lite extra discopump med bicepscurl. Skaparen av #fredagsfysförefredagsmys bjuder på bästa sättet att starta helgen på! Utomhus

16.00 - 16.45 Efter fredagsfys-Yoga

Sträck ut kroppen efter fredagsfysen, tona in till ännu mer fredagsfeeling och fortsätt må gott! Yogalärare: Ylva Maria Pavval, Jåhkåmåhke Yoga och Sandra Cerboni, VICINO

17.30 - 19.30 c/o Gerd Sauna Ritual - Kropp

Du blir guidad i en härlig sparitual med fokus på att få din kropp att må bra! Du kommer delas in i grupp - din tid och plats meddelas under dagen.

20.00 - Middagsbuffé

22.00 - 22.30 Late Night WorkShop - Ljudmeditation med Johan Wiklund.

Observera att du inte behöver kunna sjunga för att gå med i denna work shop. (Denna work shop behöver ni föranmäla er till och det gör ni på plats i Jokkmokk)

LÖRDAG 25 AUGUSTI

07.00 - 07.45 God morgon-YOGA

Kom nyvaken och väck kroppen med mjukt flöde och kravlös yoga. Ett morgonpass för leder och muskler, precis lagom inför en dag av rörelse. Yogalärare: Ylva Maria Pavval, Jåhkåmåhke Yoga

08.00 - 09.00 Hotellfrukost

09.30 - 10.30 Föreläsning med Lofsan - ”Lär dig att planera och genomföra hållbar träning!”

Träningsplanering för styrka och kondition - en guide till dig som vill följa eller skapa ett träningsprogram. (Obs! Kom omklädd till föreläsning då vi kickar igång träningspasset strax efter.)

10.45 - 11.45 Träningspass med Lofsan Tro, HOPP och kärlek! (60 min)

Ett intensivt träningspass med fokus på styrka och flås med fokus på olika hopp! Vi inleder med en rörlighetsuppvärmning och bygger upp svårighetsgraden efterhand. Alla kan vara med!

12.00 - 13.00 LUNCH

13.15 - 14.30 Besök på Skönhetsfabriken

I Jokkmokk är det nära till allt. Från hotellet är det bara en liten snabb promenad och så är man på plats. På fabriken har vi öppnat upp alla dörrar så ni får komma och se hur produktionen ser ut, våra nya stora maskiner och naturligtvis finns det galna helgerbjudanden till er alla som är med på Höstboost med c/o Gerd.

15.30 -16.45 Träna med Lofsan ”Running for life!” (90 min)

En praktisk workshop inriktad på löpteknik för motionärer som avslutas med korta intervaller där vi får träna löpteknik in action.

17.30 - 19.30 c/o Gerd Sauna Ritual - Ansikte

Du blir guidad i en helt underbar sparitual i bastu med c/o Gerds ekologiska produkter. Du kommer få tid och plats under dagen.

20.00 - Middagsbuffé

SÖNDAG 26 AUGUSTI

07.00 - 07.45 Vicino Yoga- goda energier

Ett yogapass med fokus på att boosta goda energier och härlig feeling. Varmt, ärligt och hjärtligt. Yogalärare: Sandra Cerboni, VICINO.

08.00 - 10.00 Hotellfrukost

10.30 - 11.30 Träna med Lofsan ”TWO to tango!” (60 min)

Helkroppspass med dig själv och en kompis som belastning. Mycket skratt, mjölksyra och kluriga övningar utlovas!

12.00 - Lunch och avslutning

TACK FÖR I HELGEN

HUR BOKAR MAN SIG TILL EVENTET?

Ni kan boka er till hela eventet, enbart till pass & mat eller till föreläsning.Psst… Vi vill bara tipsa om massageoljor för massörer, ekologiskt hårvax, ekologisk ansiktsolja och annat från Care Of Gerd!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8aDJ4Z:
Kommentarer:
Fortsätt »

Lovisa ?Lofsan? Sandström Lovisa Sandström är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte förra året den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, "en PT på fickan

Kontakt:
Instagram @lofsangruppen

Hemsida: Mized

Namn: Lovisa ?Lofsan? Sandström

Ålder: 33 år

Familj: Maken Hans och sönerna Sixten (8 år) och Baxter (7 år)

Bor: Södermalm, Stockholm

Gör: Träningsexpert, entreprenör, författare och föreläsare. Driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen. Publicerar varje vecka ett nytt avsnitt av Träningspodden (tillsammans med Jessica Almenäs).

Aktuell: Med boken Stora träningsboken för gravida (skriven tillsammans med Jessica Almenäs)

Publicerat: 2018-05-25

Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.