Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Mitt första stora steg i livet till att leva med holism tog jag när jag var 25 år gammal. Jag flyttade ut till en stuga mitt ute i ingenstans i Lapplands urskogar och bosatte mig där under ett år för att meditera och andas.
Jag har alltid arbetat med meditation i någon form med det var under det här året som jag befäste dess betydelse för mig personligen. Livet tog med mig från Lapplands urskogar till den stora staden Stockholm där jag sedermera kom att driva ett produktionsbolag. Under många år levde jag ett liv där den ena dagen vankades modeplåtning, den andra en inspelning av en musikvideo för att göra en helt vanlig style för ett varumärke som ville komma ut med en produkt på marknaden. Under årens lopp har jag fått den stora förmånen att utvecklas tillsammans med härliga medarbetare. Jag har oftast haft någon form av ledarroll och min största vision är att inte vara en bossig boss, om än såklart krävande, utan mer inkluderande med mycket frihet under ansvar. När jag möter människor som jag eventuellt skall anställa eller på något annat sätt ingå i samarbeten med så tycker jag om det äkta mötet. Mötet mellan oss som människor. Oavsett möte så tjusas jag av viljan att vilja försöka. Viljan av att vilja förändra, viljan av att vilja ta sig själv på allvar och stå upp för sig själv. På vår höstkick-off med alla medarbetare enades vi bland annat om att försöka ha det rätta mind setet, affirmationen, både på jobbet, men även mot oss själva privat.

En affirmation är en affirmation även om det osar om den.

Det är så lätt att det börjar gå loopar i hjärnan när din inre röst matar på om hur dålig, ful eller månne ovärdig du är. Det är inte bara tankar som tänks, det är något som etableras i hela kroppen och försvagar dig. Vår utmaning till oss själva i vårt team är att höja vår blick. Istället för att krasst konstatera och fokusera på den ganska lågt ställda blicken om allt som varit dåligt och vad som kunde ha gjorts bättre så väljer vi att höja blicken och fokusera på det som är gjort riktigt bra och hur vi kan höja oss ytterligare från det! Det får återspegla sig på arbets- och vardagslivet, möten med både gamla och nya bekantskaper.


Högst upp på min personliga livslista kommer min hälsa. Jag är helt övertygad att om jag ger mig själv tid till motion och kost så bidrar det till min vilja av att tänka positivt om mig själv och andra. Det kommer förhoppningsvis leda till att jag blir en bra ledare och en härlig människa att umgås med. 

Affirmation, Jag är bra.

Ta hand om er!

Johan Wiklund


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden nQCHvE:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2017-09-27
c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

Ingen kan göra allt, tillsammans kan vi hjälpas åt att göra lite! Vi har ingen ambition att förändra världen i grunden. Vi har däremot en ambition och en tro att vi på riktigt kan göra skillnad i det lilla. Genom c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika, Philippe Town Ship Kåkstäder, har vi under de senaste tre månaderna försett 40 barn med mat, medicin och material till undervisning. Vi har även sett till att två kvinnor fått lön under fyra månader för att ta hand om barnen!
Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Har ni hunnit hänga med på den senaste trenden som pikar världen om just nu? Curly Girl syftar till att släppa lockarna fria och få ett vackert wash and go hår! Är det ens möjligt kanske ni tänker som har försetts med naturligt lockigt hår? Yes säger vi! För att bli framgångsrik behöver du bara följa våra 8 steg som består av 4 SLUTA GENAST, 1 MOTIVATION, 3 RÅD.
Mingla med oss och Skogsro Spa 2 Juni

Mingla med oss och Skogsro Spa 2 Juni

Tillsammans med Skogro Spa i Sandhem kommer vi ställa till med ett riktigt sommarmingel! Härlig musik, vi berättar om c/o Gerd och våra produkter samt har vi för dagen ovanligt trevliga priser på hela sortimentet! Varmt välkomna om ni är i närheten!
Green Beauty Day 4 maj!

Green Beauty Day 4 maj!

Tiderna förändras och vi med dem. För elva år sedan släppte jag min första bok, Lisens Örtspa, där jag delade med mig om hur man tillverkar egen hudvård av färska och torkade örter, vegetabiliska oljor, örter, frukt, grönt, gryner och honung. Gammal kunskap förvisso men som då framstod som helt ny, udda och fick många att höja på ögonbrynen.