Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Led din tankar rätt och få större utdelning av livet!

Mitt första stora steg i livet till att leva med holism tog jag när jag var 25 år gammal. Jag flyttade ut till en stuga mitt ute i ingenstans i Lapplands urskogar och bosatte mig där under ett år för att meditera och andas.
Jag har alltid arbetat med meditation i någon form med det var under det här året som jag befäste dess betydelse för mig personligen. Livet tog med mig från Lapplands urskogar till den stora staden Stockholm där jag sedermera kom att driva ett produktionsbolag. Under många år levde jag ett liv där den ena dagen vankades modeplåtning, den andra en inspelning av en musikvideo för att göra en helt vanlig style för ett varumärke som ville komma ut med en produkt på marknaden. Under årens lopp har jag fått den stora förmånen att utvecklas tillsammans med härliga medarbetare. Jag har oftast haft någon form av ledarroll och min största vision är att inte vara en bossig boss, om än såklart krävande, utan mer inkluderande med mycket frihet under ansvar. När jag möter människor som jag eventuellt skall anställa eller på något annat sätt ingå i samarbeten med så tycker jag om det äkta mötet. Mötet mellan oss som människor. Oavsett möte så tjusas jag av viljan att vilja försöka. Viljan av att vilja förändra, viljan av att vilja ta sig själv på allvar och stå upp för sig själv. På vår höstkick-off med alla medarbetare enades vi bland annat om att försöka ha det rätta mind setet, affirmationen, både på jobbet, men även mot oss själva privat.

En affirmation är en affirmation även om det osar om den.

Det är så lätt att det börjar gå loopar i hjärnan när din inre röst matar på om hur dålig, ful eller månne ovärdig du är. Det är inte bara tankar som tänks, det är något som etableras i hela kroppen och försvagar dig. Vår utmaning till oss själva i vårt team är att höja vår blick. Istället för att krasst konstatera och fokusera på den ganska lågt ställda blicken om allt som varit dåligt och vad som kunde ha gjorts bättre så väljer vi att höja blicken och fokusera på det som är gjort riktigt bra och hur vi kan höja oss ytterligare från det! Det får återspegla sig på arbets- och vardagslivet, möten med både gamla och nya bekantskaper.


Högst upp på min personliga livslista kommer min hälsa. Jag är helt övertygad att om jag ger mig själv tid till motion och kost så bidrar det till min vilja av att tänka positivt om mig själv och andra. Det kommer förhoppningsvis leda till att jag blir en bra ledare och en härlig människa att umgås med. 

Affirmation, Jag är bra.

Ta hand om er!

Johan Wiklund


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden J6kCva:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2017-09-27
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.
Lyxigaste Morsdagspresenten till fantastiskt pris

Lyxigaste Morsdagspresenten till fantastiskt pris

På söndag 31 maj är det alla underbara mammors dag. Vi på Careofgerd är riktiga morsgrisar, vad vore vi utan vår alldeles egen lilla mamma Gerd. Vi är uppvuxna med många starka kvinnor runt omkring oss. Ett urstarkt matriarkat, som genomsyrat oss med kärlek och klokskap.