LINGONBERRY SHAMPOO 30 ML

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Lingonberry Shampoo 30 ML

Motverkar hårbottenproblem som mjäll, fet hårbotten eller klåda.

0/5
49 SEK
Antal: 
Om du vill sätta upp artikeln som ett abonnemang, välj intervall här!
Prenumerera på våra artiklar.
Beskrivning
|

LINGONBERRY SHAMPOO innehåller aktiv fröolja från lingonet som har antibakteriella egenskaper.

Motverkar mjäll och balanserar din hårbotten.
Problem med hårbotten? Vi hoppas att vi en gång för alla skall kunna hjälpa dig med dina hårbottenproblem. Här kommer en bra cheklista att tänka på som en hjälp på traven:
Att sluta använda SLS hjälper många. En mildare tensid kan vara lösningen.
Tänk över din sockerkonsumtion! Hårbotten är många gånger magens spegel.
Tänk över vilka stylingprodukter du använder! Många stylingprodukter innehåller starka alkoholer och silikoner som kan irritera hårbotten. Hela vår Eco Hair Care-serie har fått den tyngsta certifieringen av organisationen GRÖN SALONG. Det innebär att våra schampon INTE innehåller SLS, Parabener eller andra för människa och miljön skadliga ämnen.
Snälla tensider (det ämne som gör att schampot löddrar) gör att du under de första veckorna får tvätta håret två gånger när du duschar. När du rensat håret från rester av plaster och silikoner kommer du bara behöva tvätta håret en gång.

Har du hårbottenproblem?

Om detta finns det mycket att berätta och vi har hjälpt många till en problemfri hårbotten. Det är viktigt att du förstår att hårbotten är nästintill en spegel av ditt allmänna tillstånd. Stress, obalanserad kost som innehåller mycket socker, kan vara några av orsakerna till obalansen. Vi anser att Sodium Laureth Sulfate, även kallat SLS, är en stor bov i många konventionella schampon. SLS har en benägenhet att tvätta för rent och störa hårbottens och hudens naturliga balans. För många räcker det att sluta med SLS-schampon och byta till en mildare tensid för att råda bukt med sitt hårbottenproblem. Vi har dessutom Lingonfröolja i vårt schampo som motverkar obalans i hårbotten. Låt gärna verka i 1-2 minuter innan du sköljer ut.
EkologiskUnisex obalanserad hårbotten
Ingredienser
Ingredienser: Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Hydrolyzed Silk, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Citrus Nobilis Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Xanthan Gum.
Kundomdömen Skriv ett omdöme

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment