LINGONBERRY CLEAR SKIN 30 ML

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Lingonberry Clear Skin 30 ML i gruppen Hudvård / Ansiktsolja hos  Nature Cosmetic Group Of Swedish Lapland AB (203-0030)
Anna Thuresson 2020-11-10

Min problemhy som varit röd, väldigt glansig och haft problem med mycket finnar är nu nästan helt ren alla dagar i månaden. Märker också hur snabbt finnas försvinner när man tar på oljan det är helt otroligt. Är så kär i dessa produkter och jag upplever inte att jag ser glansig och fet ut i hyn när jag bara har oljan utan kräm heller.

Linda 2019-10-17

Jag har haft problem med acne och irritation i huden i ansiktet i många år. Jag är så glad och tacksam att jag testade denna olja som nu lugnat ner mitt ansikte helt och acne har försvunnit. Jag blandar en droppe olja, en pumpning av flaskan, i min ansiktskräm morgon och kväll.
Stort tack igen för er fantastiskta produkt! Mvh Linda

Visa fler

Visa recensioner Lämna en recension

Lingonberry Clear Skin 30 ML

349 SEK

Ansiktsolja som motverkar acne och obalanserad hy.

Ekologisk Unisex Vegansk Obalanserad hy
1-2 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen
Beskrivning

Lingonberry Clear Skin är en balanserande olja för dig med obalans i huden.

Tisteloljan innehåller stora mängder av Omega 6-fettsyran, linolsyra, vilken är viktig för hudens vitalitet, gurkörtsoljan tillför GLA och nyponfröoljan Omega 3 samt retinsyra en typ av A-vitamin. Lingonfröoljan har vissa antiinflammatoriska egenskaper, som i kombination med de eteriska oljorna verkar gynnsamt för din hy.

Använd: Oljan används på väl rengjord hud ensam eller under dagkrämen. Kan användas både som dag och nattolja.

Utdrag av några kunders mail

"Jag är så glad att jag träffade er på mässan i Luleå och fick konsultation. Lingonberry Clear Skin är utan tvekan den bästa produkt jag testat mot min knasiga hy." /Lisa

"Köpte både White Clay och oljan med lingon som jag läst skulle vara bra i Aftonbladet. Vill bara säga tack! Den har verkligen hjälpt mig. Jag har verkligen (nästan) testat allt mot acne" /Anna-Clara

Frågor och svar:

Olja i ansiktet? Kommer inte det att göra mitt ansikte glansigt?


Nej, oljorna som ingår i våra ansiktsprodukter är så lätta och de har så små molekyler att de med lätthet absorberas av din hud. Det är större chans att din hud blir glansig av petrokemiska produkter eftersom dessa ofta innehåller ingredienser som täpper igen dina porer.

Ingredienser
Ingredienser: Carthamus Tinctorius Seed Oil (Tiselolja), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaojla), Borago Officinalis Seed Oil (Gurkörtsolja), Rosa Canina Fruit Oil (Nyponrosfröolja), Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil (Lingonfröolja), Tocopherol (E-vitamin), Rosmarinus Officinalis Flower Extract (Rosmarin antioxidant), Citrus Limon Fruit Oil (Citron), Citrus Bergamia Peel Oil Expressesd (Bergamott), Lavandula Angustifolia Oil (Lavendel), Melaleuca Altermifolia Leaf Oil (tea tree), Limonene*, Citral*, Linalool*, Geraniol*. *Naturlig ingrediens i eterisk olja.

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment