DEODORANT UNISEX 60 ML

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Deodorant Unisex 60 ML-TUB

UNISEX DEODORANT är en naturlig deodorant som bevarar en fräscha känslan hela dagen. Aluminiumkloridfri som verkligen fungerar. Nu i ny design och förpacking men med samma innehåll som innan. 

4/5
159 SEK
Antal: 
Beskrivning
|
Motverkar odör effektivt utan att irritera huden. Den har en mild doft av eteriska oljor inspirerad av en skogspromenad med myr- och hedmark i sinnet. Deodoranten innhåller varken parabener, alkohol eller aluminiumklorid. Innehåller alun, som är ett naturligt mineralsalt som hämmar svettproduktionen utan att täppa till porerna.
Har du inte provat en naturlig deodorant förut, ge kroppen en omvänjningsperiod om produkten inte är effektiv på en gång. Det kan ta allt från några dagar till någon månad, men vi rekommenderar att ge det en chans.

Om du är känslig rekommenderar vi att prova våran 24/7 Deodorant istället, som är helt fri från tillsatt doft.
Unisex Deodorant är en riktig storsäljare hos oss!

I traditionella deodoranter finns det ett ämne som heter Aluminium Chloride. Syftet att man sätter in den råvaran är att den går in i huden och täpper igen porerna så att svetten inte kommer ut. Vi tror inte på att stänga in, täppa igen. När vi tog fram den här produkten tog det 2,5 år tills vi verkligen fick till den. Idag är den en av Sveriges mest sålda Aluminium Chloridefria deodoranter, och den fungerar!
Ekologisk Unisex Vegansk Utan Aluminiumchloride
Ingredienser
Ingredienser: Aqua, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens Oil (cypress),Dalbergia Sissoo Wood Oil (indisk rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra), Linalool*, Gerniol*, Limonene*, Citral* (*naturlig ingrediens i eterisk olja).
Kundomdömen Kundomdömen

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment