DEODORANT UNISEX 60 ML

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Deodorant Unisex 60 ML i gruppen Deodorant hos  Nature Cosmetic Group Of Swedish Lapland AB (360-0060)
Ulrika 2023-04-27

Det här är den bästa deon - alla kategorier. Inga märken på kläder och den gör sitt jobb! Dök på den av en slump för några år sedan och har sedan spridit den till fler. Gillar att den nu finns i plastförpackning istället för glas då jag är rädd att den går sönder om den trillar ut träningsväskan.

Anna 2023-04-26

Det här har varit ''min'' deodorant sedan jag upptäckte den för omkring sju år sen. Ingen lång lista på mystiska kemikalier, men man slipper lukta svett, och den lite träiga doften är härlig. Lite irriterande att det måste stå ''unisex'' på - måste vi fortfarande ha dam- och herrprodukter år 2023? - men jag antar att inga män skulle våga köpa den annars.

Elisabeth 2023-04-26

Har provat mig igenom det ekologiska och parabenfria och ekologiska utbudet av deodoranter (alla möjliga märken) och denna tycker jag är helt klart bäst! Jag kan svettas en del i vardagen liksom en hel del vid träning men tycker denna håller bra hela dagen, från morgon till kväll.

Daniella 2023-04-07

Börjar nästan gråta så bra den här deon är!! Har provat massa olika starka antiperspiranter och deos genom åren för mina extrema svettningar. Ville byta till naturligare och var väldigt skeptisk då jag provat några som ej funkat. Men den här!! Helt otrolig!! Ingen svettlukt och ingen fukt under armarna. Så glad att jag hittat denna! Älskar skogs doften med.

Administratör
2023-04-13 13:20:25 Åh vad roligt att höra! TACK för din fina feedback!!!

Visa fler

Visa recensioner Lämna en recension

Deodorant Unisex 60 ML

169 SEK

UNISEX DEODORANT är en naturlig deodorant som bevarar en fräscha känslan hela dagen. Aluminiumkloridfri som verkligen fungerar. Nu i ny design och förpacking men med samma innehåll som innan. 

Ekologisk Unisex Vegansk Utan Aluminiumchloride
1-2 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen
Beskrivning
Motverkar odör effektivt utan att irritera huden. Den har en mild doft av eteriska oljor inspirerad av en skogspromenad med myr- och hedmark i sinnet. Deodoranten innhåller varken parabener, alkohol eller aluminiumklorid. Innehåller alun, som är ett naturligt mineralsalt som hämmar svettproduktionen utan att täppa till porerna.
Har du inte provat en naturlig deodorant förut, ge kroppen en omvänjningsperiod om produkten inte är effektiv på en gång. Det kan ta allt från några dagar till någon månad, men vi rekommenderar att ge det en chans.

Om du är känslig rekommenderar vi att prova våran 24/7 Deodorant istället, som är helt fri från tillsatt doft.
Unisex Deodorant är en riktig storsäljare hos oss!

I traditionella deodoranter finns det ett ämne som heter Aluminium Chloride. Syftet att man sätter in den råvaran är att den går in i huden och täpper igen porerna så att svetten inte kommer ut. Vi tror inte på att stänga in, täppa igen. När vi tog fram den här produkten tog det 2,5 år tills vi verkligen fick till den. Idag är den en av Sveriges mest sålda Aluminium Chloridefria deodoranter, och den fungerar!
Ingredienser
Ingredienser: Aqua, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens Oil (cypress),Dalbergia Sissoo Wood Oil (indisk rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra), Linalool*, Gerniol*, Limonene*, Citral* (*naturlig ingrediens i eterisk olja).

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment