c/o Gerd Re:boost

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

c/o Gerd Re:boost

Med Lovisa Lofsan Sandström, Hälsoentreprenör, Sofia Lilja Kbt-terapeut samt sång och artistcoach, och slutligen med oss på c/o Gerd!

Unna dig själv en spännande resa med personlig utveckling, träning och tips på ekologisk hudvård. Som många av er vet arbetar vi på c/o Gerd ur ett holistiskt synsätt - Vi vill gärna inspirera till hälsa och personlig medvetenhet för att vi alla ska nå vår fulla potential.

UNDER 4 veckor kommer vi mötas med i vad vi kalla c/o GERD RE:BOOST - MIND, BODY & GLOW. Tillsammans tar vi sats för att arbeta med vårt mindset, hitta träningsglädje sett utifrån vårt personliga och egna startläge, samt, inspirerar vi på c/o Gerd till hur man tar hand om sig själv med ekologiska produkter.
0/5
200 SEK
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Beskrivning
|
VARJE VECKA - START ONSDAG 2 Juni 
Du kan välja att; 
1. se sändningarna när vi släpper dem LIVE start onsdag 2 Juni
2. se sändningarna när det passar dig - du har med ditt köp tillgång till avsnitten till sista augusti.

TEMA VECKA 1. VÄCKA KROPP & SINNE
MED LOVISA LOFSAN SANDSTRÖM - Fokus är att skapa rörlighet och cirkulation till kroppen. Handfasta tips hur du startar upp på den nivån som du befinner dig. Du får även med dig veckans "to do" till nästa vecka.

MED SOFIA LILJA
- Vi startar vår re-boost med att lägga grunden till att reconnecta med vår kropp och sinne och med varsamhet börja lyssna inåt vad vi behöver och vad vi längtar efter? Sofia ger hjälpsamma nycklar till både mindset och guidar i en konkret övning som du kan göra när som helst och vart som helst. Du kommer även få med dig en mental träningsövning tills nästa tillfälle

MED c/o GERD
- I vår del av c/o GERD RE:BOOST talar vi om hur vi arbetar med att fukt i allmänhet till vår hud. Fokus är - balans i huden.

TEMA VECKA 2. ÄLSKA MIG SJÄLV – KROPP & SINNE

MED LOVISA LOFSAN SANDSTRÖM - Under den här veckan ger Lofsan er ensidiga övningar som talar till hela kroppen - du kan delta fysiskt i träningen under reboosten eller så gör du dem i efterhand.

MED SOFIA LILJA - Sofia delar med sig hur du kan träna upp din mentala förmåga att stå vid din egna sida och hålla ditt ord till dig själv. Du kommer även få med dig en utmaning som kommer hjälpa dig fördjupa din relation till dig själv, istället för att bråka på dig själv.

MED c/o GERD - Med tema älska mig själv tänker vi omvårdnad och hemma-spa! Det är SÅ mycket enklare att skapa magiska rutiner från ditt skafferi än vad du kanske kan tro!

TEMA VECKA 3. VILA I NUET & RÖRELSEGLÄDJE FÖR LIVET

MED LOVISA LOFSAN SANDSTRÖM - Ibland behöver vi tillföra glädje i vår träning för att det ska vara... KUL! I det här avsnittet kommer ni få verktyg till roliga träningsövningar som du kan göra själv eller tillsammans med någon annan.

MED SOFIA LILJA - Att vila är för många ett negativt laddat ord. Dessutom kan det trigga utmanande inre upplevelser. I den här veckans re-boost skapar vi klarhet om vad vi kan lära oss om oss själva kopplat till vila och hur vi kan skapa våra bästa förutsättningar för fysisk, mentalt och själsligt vila i vardagen.

MED c/o GERD - Kan man tänka YOGA när man har sin hudvårdsrutin och hur gör man med en kropp som börjar röra på sig mer? Vi ger supertips för dig som aktiverar kroppen och knoppen.

TEMA VECKA 4. JAG ÄR VÄRD DET BÄSTA – MIN TRÄNINGSSOMMAR

MED LOVISA LOFSAN SANDSTRÖM - I det sista avsnittet på c/o Gerd RE:Boost kommer Lofsan hålla en föreläsning om vilka nycklar som bevisligen är en framgångsfaktor för fysisk aktivitet.

MED SOFIA LILJA - I vår sista re-boost skapar vi vår karta för vår sommar, utifrån våra behov och våra drömmar. Sofia delar ett enkelt och kraftfullt ramverk som du kan använda dig av genom sommaren för att rigga rimligt för dig själv och stämma av att det du gör leder dig dit du vill.

MED c/o GERD - Vi är många som vill göra bra och medvetna val i vår vardag! I vår sista del av c/o GERD RE:BOOST delar vi med oss av smarta beauty hacks samt HUR du faktiskt kan delta till en hållbarare värld genom att göra små aktiva val i din vardag!

ORDERINFORMATION - När du har köpt din biljett till c/o Gerds RE:BOOST får du ordererkännande. Efter att vi frisläppt din order så får du ett separat mailutskick med din biljett. Den går ut 18:50 varje dag och du får ett utskick. Har ni inte fått denna - kolla i skräpkorg. Annars hör ni av er till kundservice@careofgerd.se eller 0971-126 05 Öppettider 09.00 - 17.00 vardagar. (lunchstängt 12.00 - 13.00) 

Ingredienser
Kundomdömen Skriv ett omdöme