Bastupaket

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Bastupaket

c/o Gerds basturitual – en spaupplevelse för kropp & själ! 
0/5
1081 SEK / 799 SEK
Beskrivning
|

Förberedelser: Värm upp bastun till den temperatur som du tycker om, fäst din tanke på något som gör dig glad! Låt endorfinerna börja arbeta redan innan du kommer in i din varma sköna miljö. 

 

- Se till att ha en rejäl hink med vatten att skopa dig med. 

- Ta gärna med en liten handduk som du kan vira kring handen. 

 

  1. När du har suttit en stund i bastun och svetten brutit fram på kroppen tar du och lindar din lilla handduken hårt runt handen. Doppa den i stävjan så den blir rejält blöt, eller gå ut i duschen om du har tillgång till det. Applicera Body Shower Rosemary på handduken och börja sen tvaga kroppen från fötterna upp till hjärtat. Skopa av dig med vatten, eller duscha av dig. 

 

2.Efter en stunds skönt bara varande så är det dags att applicera Eco Facial Scrub i ansiktet. Börja på näsan och arbeta dig ut mot kinder och hals. Skölj av med vatten från stävjan eller i duschen. 

 

3.Drick lite vatten eller annan väl vald dryck och applicera Cloudberry Face Mask i ansiktet. Låt verka under en längre tid. 

 

4.Strax efter att du applicerat ansiktsmasken så är det dags för nästa kroppsupplevelse. Ta en halv deciliter Sauna cool scrub i handen och skrubba dig likt tvagningen. Den här gången med det väldoftande och svalkande saltet. Skrubba hela kroppen utom ansiktet. Är ni flera kan ni med fördel skrubba varandra på ryggen. 

 

LYX ATT ADDERA: Om man har det i närheten… En stund efter skrubben så tar ni in en hink med snö i bastun. Gnugga in den i samma bana som saltet. 

 

 

5.När du är klar och har eftersvettats färdigt så smörjer du in hela kroppen med Body Lotion Lingonberry. Den återfuktar utan att verka kladdig och ger dig en lång och skön efterkänsla av hela behandlingen. 

 

Njut och må bra! Glöm inte att basta och ta hand om kroppen ofta! 

EkologiskUnisex
Ingredienser
Kundomdömen Skriv ett omdöme

Våra rekommendationer

Här är några av de bästa produkterna i c/o GERD's sortiment